Lindum

Sommerfesten i Lindum var igen i år samlingspunkt for byen

Se billedserie

Trods nogle byger undervejs lyder tilbagemeldingen, at også i år var sommerfesten en succes med stor opbakning fra alle sider.

Årets sommerfest inledtes fredag med fælles-spining i forbindelse med afvikling af traktortrækket. I år havde “Lindum Mandeklub” påtaget sig opgaven med at grille kamstegen, der gik som varmt brød.

Traktortrækket var igen et større tilløbsstykke med deltagere fra nær og fjern. I år kom der folk helt fra Mariager, for at dyste i den populære discipllin, der oven i købet kunne afvikles i tørvejr.

Årets tombola, som bugnede af flotte gaver, sponseret af mange gavmilde bidragsydere, var en kæmpesucces, som betød, at der allerede var udsolgt fredag aften.

Lørdag bød på bankospil, hvor både unge og ældre deltog med meget stor iver.

Om eftermiddag blev afviklet petanquestævne på banerne ved festpladsen. Imens kunne andre fåe en hyggelig rundtur i byen med hestevogn, som Aase Thomsen, der har deltaget i og bidraget aktivt til byfesten hvert år igennem 55 år, havde taget med.

Lørdag aften mødtes folk igen til fællesspisning i teltet, hvor der også blev solgt Amerikansk lotteri, og så blev der festet igennem.

Søndag klokken 12.00 mødte 20 frivillige fra byen op for at hjælpe med oprydning. En indsats, der blev honoreret med spisning og fadøl ved Petanqueklubben.

Selvom Lindum er en lille by, så samles borgerne trofast om sommerfesten hvert år. Landsbykulturhus og Lindum Idrætsforening er glade for opbakningen fra både deltagere, sponsorerne og ikke mindst de mange frivillige, som endnu engang var med til at stable en god byfest på benene.

Kommentarer