Kvorning

Alligevel ingen indvielse af legepladsen i Kvorning

Torsdag 4. juni holdt man en mini-indvielsesfest på legepladsen i Kvorning, hvor en repræsentant for en af mange sponsorer, Hobro Sparekasse Fonden, lagde vejen forbi for at overrække en donation på godt 25.000 kroner. Den store indvielsesfest for legepladsen i Kvorning er udsat på ubestemt tid. Arkivfoto

Trods annoncering om indvielse af legepladsen i Kvorning, valgte udvalget på et møde i sidste uge alligevel at aflyse arrangementet, der skulle have fundet sted på søndag 23. august.

Legepladsudvalget i Kvorning annoncerede i sidste uge i Landsbyerne, at der var indvielsesfest på legepladsen søndag 23. august. Det gjorde man, selvom regeringen  6. august meddelte, at man alligevel ikke ville tillade forsamlinger over 100 personer.

– Vi var meget i tvivl efter regeringens seneste udmeldinger, og vi havde jo nok forventet, at vi kunne være mere end de 100, og det måtte vi så ikke alligevel.

Det fortæller Karina Bang Lanng, som sidder i legepladsudvalget.

– Vi undersøgte det hos politiet og andre myndigheder, og vi havde i princippet fået tilladelse til at holde indvielsen, bare vi tog de fornødne forholdsregler. Vi har også benyttet den corona hotline, man kan ringe til, hvis man er i tvivl om noget, og konklusionen er bare, at vi ikke må være mere end hundrede, fortæller hun.

Ingen fest i år

På et møde i udvalget sidste uge blev man så enige om, at aflyse den annoncerede indvielse alligevel.

– Vi talte alle hjælperne og deres børn, og vi nåede over 100, inden vi overhovedet fik andre børn fra byen og vores egne børnebørn med, siger hun.

Derfor nåede man i udvalget frem til, at ud fra et ‘corona-perspektiv’ var det eneste rigtige at aflyse.

– Vi ville rigtigt gerne have holdt en stor fest, hvor vi kunne sige tak til alle vores sponsorer og til alle de hjælpere, der hver især har bidraget under opbygningen, og som også er med til at vedligeholde pladsen . Og så ville vi jo bare rigtigt gerne vise vores flotte legeplads frem, siger Karina Bang Lanng og tilføjer:

– Det, vi sådan set er mest kede af, er, at vi ikke rigtigt kan få det rigtigt afsluttet.

Ikke aflyst, men udsat

Selvom indvielsesfesten nu er aflyst, har man valgt at sige, at den kun er udsat.

– Vi tror ikke på, det bliver i år. Det kom på tale, at vi måske kunne holde noget juletræsfest til vinter. Og det ville måske virke underligt at klippe den røde snor om et år, men så kunne vi i stedet fejre et års fødselsdag. Det har vi ikke besluttet endnu, siger Karina Bang Lanng.

Meldingen fra legepladsudvalget er dog, at man håber, at der kan holdes en fest på et tidspunkt.

– Og det kunne være oplagt i forbindelse med legepladsens et års fødselsdag næste år, og det vil vi så se frem til, siger Karina Bang Lanng.

Kommentarer