Debat og politik

‘Politik og poesi’ – et samtalearrangement mellem politikere og borgere

Der er kun 25 pladser til arrangementet 31. oktober. Grafik: Viborg Kommune

Der er kun  25’Politik og Poesi er et samtalearrangement med rig mulighed for at komme helt tæt på nogle af Viborg Kommunes lokalpolitikere. Dette efterår er de inviterede Kurt Mosgaard (V), Mads Penny (A), Sofie Ringgaard Schøning (C) og Stine Isaksen (Å). Men der er kun få pladser, så interesserede skal være hurtigt ude.

Deltagerne får mulighed for at lære politikerne bedre at kende. De fire politikere præsenterer sig ved hjælp af et selvvalgt stykke litteratur, lyrik eller musik. Efter præsentationen samles deltagerne ved mindre borde, hvor samtalekort bliver det fælles anker for dialog om stort og småt.

Hvem kan fortælle den “rigtige” historie om os selv?

Hvordan forandrer ens historie sig, alt efter om man står over for familie, venner, potentielle vælgere eller sig selv? Dette kunne være et af de poetiske og eksistentielle spørgsmål, som samtalerne denne eftermiddag vil tage udgangspunkt i.

Det vil sige, at der ikke er tale om en traditionel debataften med politiske oplæg, ej heller et arrangement med fokus på konkrete lokal- eller partipolitiske emner. Derimod er der fokus på samtaler mellem borgere og politikere, som handler om grundlæggende værdier og menneskesyn.

Det kræver ingen forberedelse at deltage, og bibliotekets medarbejdere stiller kaffe og kage frem til pausen.

Tid og sted

Arrangementet finder sted tirsdag den 31. oktober klokken 16 til 18 på Hovedbiblioteket i Viborg. Der er fri entré, men tilmelding på viborgbib.dk/arrangementer er nødvendig.

Der er kun 25 pladser, så det er en god idé at tilmelde sig hurtigst muligt, lyder opfordringen fra arrangørerne.

 

Kommentarer