Lindum

Lindum IF indviede deres “nye” klubhus

Nyt tag, vinduer og døre. Klubhuset i Lindum er blevet som nyt. Fremsendt foto

Lindum og Omegns idrætsforening har over det senste år totalrenoveret sit klubhus. Alt bortset fra murene er skiftet ud. Det blev fejret onsdag i sidste uge.

I cirka et år er der blevet arbejdet på at forny klubhuset i Lindum. Onsdag 3. august blev det nye hus vist frem. Selvom der var lovet hygge og en tændt grill, var det noget småt med fremmødet, fordi det silede ned det meste af dagen.

Det fortæller formand for Lindum og Omegns idrætsforening, Tage Vegeberg Nielsen. Han var en af de tre bestyrelsesmedlemmer, der for et år siden tog hul på det store arbejde med renovere klubhuset både udvendigt og indvendigt. Desværre døde hans to kolleger i bestyrelsen begge inden for et kort tidsrum. Det forsinkede byggeriet en del, selvom mange frivillige fra byen også har givet en hånd med.

Støttekroner og frivilligt arbejde

I dag er bestyrelsen igen fuldtallig og sammen med de cirka 20 frivillige og resten af idrætsforeningens medlemmer kan de glæde sig over et hus, der bortset fra murene er så godt som helt nyt. Indenfor er loft, gulv og paneler skiftet ud sammen med borde og stole. Udenfor er tag, vinduer og døre blevet splinternye.

På grund af den frivillige indsats er alt blevet gjort for cirka 90.000 kroner. Heraf kommer de 40.000 kroner fra Viborg Kommune, 10.000 kroner fra Hobro Sparekasses Fond og 5.000 Lions Club Tjele.

Lindum og Omegns Idrætsforening glæder sig til at tage det nye klubhus i brug.

Lindum-Klubhus-indvielse-620px
Regnen hold en del væk fra indvielsens grill-arrangement i Lindum, men de fremmødte hyggede sig. Fremsendt foto

Kommentarer