Lindum

Høndruphus holdt sommerfest og sagde farvel

Børn og voksne hyggede sig sammen til sommerfesten i Naturbørnehaven Høndruphus, hvor der både blev holdt taler, spillet musik og sunget sange. Fremsendt foto

I Naturbørnehaven Høndruphus i Lindum er det en vigtig sag, når et barn forlader de trygge rammer for at starte i skole. Så hvert år holder de en stor sommerfest for at sende de store børn godt af sted.

For nylig afholdt så igen deres traditionsrige sommerfest, hvor børn, personale og familie var samlet for at fejre, at de store børn er klar til at tage fat på et nyt afsnit i livet.

Leder af Høndruphus, Bitten Pedersen, fortæller om begivenheden:

– Vi sender endnu et hold superbørn i skole. Børn som har udviklet sig til at blive nogle rigtigt glade, dygtige, friske, seje, kloge og hjælpsomme børn. Børn, som er parrate til at forlade børnehavens væksthus og drage videre ind i Livets Skole.

Dit liv er som et eventyr

I sin tale til børnene sagde Biten Pedersen blandt andet: ” Dit liv er som et eventyr, hvor du selv spiller hovedrollen. Grib dagen, fyld den med lyst, glæde og begejstring for at lære, som du har gjort hver dag i børnehaven. (…) Der er en gave til alle! Gaven ligger gemt i de mennesker, du møder på din vej – nye venner, du får i skolen. Husk, at alle, der kommer i skolen, skal til at møde nye venner – og er du en god kammerat, så finder du hurtig en ny ven. En ven som gerne vil være sammen med dig!”

Børnene fik hver især overrakt en personlig bog om dem selv og alt det, de har oplevet og lært gennem tre år i Naturbørnehaven Høndruphus. Og så  fik de overrakt et kastanjetræ og et diplom, ”som bevis for, at de nu er en rigtig ’NATURROD’, som har spiret og vokset sig sund og stærk i Naturbørnehavens væksthus”. Herefter blev der sunget og hygget, inden man ønskede hinanden en god sommerferie.

Lindum-Hoendruphus-sommerfest-02
Leder Bitten Pedersen (til venstre) holder tale for børnene, hvor de en sidste gang bliver mindet om de værdier, de skal bringe med sig fra naturbørnehaven. Børnene får gaver og et diplom, inden de symbolsk og på værdig vis vandrer videre ud i livet ad en rød løber. Fremsendt foto

Kommentarer