Magaxin

Gør dit soveværelse efterårs- og vinterklar

Artiklen er sponsoreret

Det er så småt tid til efterår og vinter. Det vil sige, at der bliver skruet lidt ekstra op for hygge, varme tæpper, stearinlys o.lign. 

Det er derfor også oplagt at gøre noget ved din indretning, så dit hjem bliver efterårs- og vinterklar. 

Her får du tips til at gøre dit soveværelse mere hyggeligt. 

Tilføj nogle væglamper til dit soveværelse 

Lamper er noget, som er med til altid at skabe en helt særlig og hyggeligt stemning. En stor loftlampe er ikke altid det, der mest hyggeligt. Nogle gange giver det en mere varm stemning, hvis du tænder for nogle mindre væg- og bordlamper rundt omkring. Hvis du ikke allerede har nogle væglamper på dit soveværelse, er det helt sikkert værd at overveje f.eks. at hænge en væglampe op på hver side af din seng. 

Det er rigtig hyggeligt, når du ligger en efterårsaften og har lyst til en behagelig belysning. 

Skift til nogle varme farver og toner 

Hvis der er noget, der er efterårsagtigt, så er det mørke og brændte farver. Hvis du har tæpper, puder, plaider osv. på dit soveværelse, så er det en idé at skifte noget af det ud til noget i nogle mere efterårsagtige farver såsom orange, brun, mørkegrøn osv. Det er noget, der er rigtig nemt at gøre og som samtidig skaber en stemning af efterår og vinter i din indretning med det samme. 

Gå ikke ned på stearinlys 

Levende lys er for alvor hyggeligt, når det er mørkt eller gråvejr udenfor. Hvis du bruger tid på dit soveværelse, er det rigtig rart at have mulighed for at tænde et par stearinlys. Derfor er det bare at finde nogle flotte lysestager og nogle stearinlys. Det skaber en god stemning, men det pynter faktisk også i din indretning, når du ikke har dine lys tændt. 

Kommentarer