Løgstrup

Viborgfirma tabte til Kähler

Grossisten Bovictus med hovedsæde i Løgstrup må ikke sælger vaser, der ligner Kählers Omaggio. Det har Sø- og Handelsretten netop afgjort.

Brugskunstgrossisten Bovictus med hovedsæde i Løgstrup skal stoppe salget af en stribet vase, der minder om Kählers kendte Omaggio-vaser. Det har Sø- og handelsretten netop afgjort.

Kählers advokat, Johan Løje, fra Løje, Arnesen & Meedom, ser dommen som en milepæl i Kählers kamp mod kopister.

– Det er den første sag, hvor Sø- og Handelsretten har taget stilling til beskyttelsesomfanget af Omaggio-serien. Sagen er vigtig, da den sætter standarden for fremtidige sager, siger han til finans.dk.

Kähler kører i øjeblikket en lignende kopisag mod  interiørfirmaet Speedtsberg.

 

Om Bovictus

  • Bovictus er en af Skandinaviens førende grossistvirksomheder indenfor moderne brugskunst, gaveartikler og veldesignede produkter til hjemmet.
  • Bovictus huser flere kollektioner og brands bl.a.: Zone, CrushGrind®, Galzone, KJ Collection og Villa Collection.
  • Virksomheden blev grundlagt i 1992 af indehaver Kim Krull Jørgensen. Hovedkontoret i Løgstrup ved Viborg består af 3000 m2 showroom og administration. Bovictus råder over 35.000 m2 i Løgstrup. I huset arbejder mere end 70 passionerede medarbejdere.
  • Bovictus deltager på messer i ind- og udland. Derudover inviteres alle kunder to gange årligt til stor in-house messe i Løgstrup.

Kilde: Bovictus.dk

Kommentarer