Kultur

“Vi lever endnu!” Vejrumbro Open Air vender tilbage i 2024

Nu ligger det helt fast: Vejrumbro Open Air vender tilbage i 2024 med fuldt program i to dage. Arkivfoto: Nicklas Middelhede

Efter en længere periode med uklarhed efter årets Vejrumbro Open Air står det nu klart at festivalen fortsætter og slår dørene op til to dages festival den 2. og 3. august til næste  år. Og billetsalget er startet.

Af Gitte Hagsholm, viborg@netavis.dk

VEJRUMBRO – Efter årets regnfulde udgave af Vejrumbro Open Air, der ikke tiltrak det forventede antal gæster,

blev det besluttet at ‘ryste posen’. Der blev indkaldt til borgermøde i forsamlingshuset for få lokale input, men også præsentere nogle forskellige scenarier og få nye kræfter på banen, hvis det lokale event skulle have en fremtid.

Det er man lykkedes med. I en pressemeddelelse, fortæller styregruppen, at man nu har konceptet for 2024-udgaven af Vejrumbro Open Air på plads, og billetter er til salg fra onsdag i denne uge.

Hjerteblodet er givet videre

Nye, dedikerede kræfter er trådt til for at sikre, at Vejrumbros store årlige begivenhed  bliver drevet videre med samme lidenskab og engagement, der har været kendetegnen de for festivalen siden dens spæde begyndelse i 2015.

Siden grundlæggelsen har hjerteblodet bag Vejrumbro Open Air været Rasmus  Christensen, Jeppe Hartz og Stefan Pedersen. Efter årets festival besluttede de to  førstnævnte at træde ud af styregruppen, mens Stefan Pedersen fortsætter sin dedikation i den nye styregruppe, som nu tæller omkring 10 medlemmer, der deler opgaverne imellem sig.

– Som nytilflytter til Vejrumbro fik jeg fornøjelsen af at deltage i Open Air for første gang i  år. Efter at have oplevet den utrolige atmosfære omkring festivalen, på trods af udfordringerne med vejret, var jeg overbevist om, at jeg ønskede at bidrage til festivalens fortsatte succes, fortæller Michael Bello Elgaard, der flyttede til Vejrumbro sommeren 2023 og nu er en del af styregruppen.

Ikke på kompromis med kvaliteten

Usikkerheden om næste års festival har ført til, at den nye styregruppe har kigget nærmere på, hvordan ressourcerne og økonomien bedst kan prioriteres.

– Vi har valgt, at vi til næste år vil have stort fokus på solide navne med genkendelighed, og vi planlægger at præsentere mellem 12 og 15 stærke artister der kan levere 100 procent ‘syng-med-garanti’ både fredag og lørdag til næste år, siger Justin Vestergaard, talsmand for Vejrumbro Open Air.

– Det absolut vigtigste for os som arrangører er, at atmosfæren omkring festivalen stadig skal være noget helt enestående, der kan tiltrække folk fra både nær og fjern. Derfor vil der stadig være en unik festivalplads ved Nørreåen, hvor stemningen igen vil være som på de større festivaler, siger Justin Vestergaard.

Billetsalget er i gang

For at få skudt festivalen godt i gang begynder billetsalget til næste års store begivenhed allerede onsdag 1.  november via hjemmesiden Vejrumbroopenair.dk.

Der bliver udbudt fredagsbilletter til 200 kroner, lørdagsbilletter til 300 kroner samt  partoutbilletter til begge dage til 400 kroner.

 

Kommentarer