Erhverv

Verdo sætter fart på den grønne omstilling i Viborg Kommune

Foto: Verdo

Danmarks mål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent inden 2030 er et ambitiøst mål, hvor grøn strøm spiller en afgørende rolle. Med energikoncernen Verdo’s overtagelse af Midtjysk Elhandel er det ambitionen at sikre nye, grønne energiforsyningsløsninger til erhvervslivet og borgerne i Viborg Kommune. Fusionen mellem Verdo og Midtjysk Elhandel er netop i denne uge trådt i kraft, og virksomheden fortsætter under navnet Verdo Go Green.

Der er flere el-biler på vejene, industrien bliver mere klimavenlig, og energiformerne bliver grønnere. Tempoet er sat i vejret på den grønne omstilling. Det gælder også i Viborg Kommune.

Her har energikoncernen Verdo, der i december 2021 blev eneejer af Midtjysk Elhandel, som handler med el til erhvervsvirksomheder, en klar ambition. 

– Vi vil være med til at drive den grønne omstilling i Viborg Kommune ved at tilbyde grøn strøm og ladestandere til elbiler hjemme hos kunderne privat såvel som på arbejdspladsen. Vi oplever, at mange virksomheder har et ønske om at blive mere klimavenlige, når det kommer til deres el-indkøb, siger Henrik Bach Pedersen, markedschef for elsalg i Verdo.

Midtjysk Elhandel er i denne uge blevet fusioneret med Verdo Go Green, så det nu er én virksomhed, som fortsætter under navnet Verdo Go Green. 

I forbindelse med fusionen vil kunder og samarbejdspartnere ikke opleve ændringer i deres vilkår og samarbejde med Verdo. Til gengæld vil man som kunde få en række nye fordele og muligheder i kraft af Verdo-koncernens betragtelige størrelse, know-how og brede produktportefølje indenfor grønne løsninger. 

Øget interesse for grønne løsninger  

Rekordhøje priser på gas og strøm gør ondt på erhvervslivet og almindelige familiers pengepung. Derfor forventer Verdo både på kort og længere sigt, at virksomhederne og forbrugerne i stigende grad vil være interesserede i deres elforbrug og dermed også i en god aftale.

– Med de stigende elpriser og elektrificeringen af vores samfund er det afgørende at vælge de rigtige produkter. Der er meget at hente i forhold til certifikater, klimakreditter og energibesparelser. Her vil vi gerne være en tæt og lokal sparringspartner, siger Henrik Bach Pedersen.

Han understreger, at vi i de kommende år vil se et massivt behov for grønne løsninger – et behov, som Verdo tager medansvar for og ønsker at bidrage betragteligt til i Viborg Kommune.

– Det er vores fornemmeste opgave at levere de grønne energiløsninger, som kunderne efterspørger. Vi sikrer grøn strøm og økonomisk attraktive ladeløsninger til både vores privat- og erhvervskunder, og vi arbejder hele tiden på at skabe nytænkende løsninger, der gør det nemt at træffe meningsfulde og ansvarlige valg i hverdagen, siger Henrik Bach Pedersen.

Kommentarer