Navnenyt

Velfærdens Talent 100: Puk og Roxanne fra Viborg Kommune hyldes for deres store engagement

Foto: Viborg Kommune.

I år afholder PenSam og FOA for femte gang Velfærdens Talent 100, hvor unge velfærdstalenter fra hele landet anerkendes for deres særlige arbejdsindsats.

Puk Czagala Sølver og Roxanne Wernberg-Møller fra Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering, distrikt Vesterparken er udvalgt som to af dette års velfærdstalenter.

Tonje Fromreide, Teamleder Vesterparken, udtaler: ”Puk og Roxanne er nomineret af ledelsen i Vesterparken, fordi de begge er nytænkende, engagerede og dygtige social- og sundhedshjælpere. De stiller altid op, er positive og er hver dag med til at gøre en forskel for borgerne.”

En tak til velfærdens kernetropper

Det var med store smil og tydelig stolthed, at Puk Czagala Sølver og Roxanne Wernberg-Møller modtog blomster og hæder fra ledelsen i Vesterparken. Det er netop denne form for skulderklap, der er et af formålene med Velfærdens Talent 100.

”Jeg er rigtig stolt af, at vi som pensionsselskab for nogle af velfærdens kernetropper, kan være med til at fejre og anerkende de unges indsats og sætte fokus op deres store faglighed, som betyder så meget for de borgere, de hver dag gør en forskel for,” udtaler Torsten Fels, adm. Direktør i PenSam.

De to nyudnævnte velfærdstalenter, Puk og Roxanne, ser nu frem til at skulle fejres på Christiansborg sammen med de andre velfærdstalenter den 16. maj, og til at skulle præsenteres i magasinet ”Velfærdens Talent 100”, som udkommer samme dag.

Hvad er Velfærdens Talent 100?

Det er PenSam og FOA som står for Velfærdens Talent 100, som i år vil finde sted for femte år i træk. Et særligt udvalgt dommerpanel udvælger 100 unge talenter, som alle gør en stor forskel for andre med deres faglighed og menneskeligt.

For at kunne nomineres skal man være under 36 år gammel, og ansat inden for FOA’s faggrupper. Nomineringerne kommer fra kolleger, arbejdsgivere og borgere.

Kommentarer