Debat og politik

Udvikling af landdistrikterne

Af Knud Gaarn-Larsen, Kandidat KV21, Kristendemokraterne

I sommer fik jeg den ære, at blive kåret til årets “Daltrold” i Skelhøje. Det er første gang, at en person, der ikke bor i Skelhøje, bliver tildelt den ære, at blive kåret til årets Daltrold.

Jer er stolt over den udnævnelse. Begrundelsen var blandt andet at jeg har været med til at genstarte og drive Skelhøje Købmandsgaard, som en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed. Det betyder at Skelhøje har fået en dagligvarer handel, hvor der er en lille cafe, og en mulighed for at man kan mødes over en kop kaffe eller en fadøl. Det giver liv og sammenhold. Det gør Skelhøje til et mere attraktivt sted at bosætte sig, og det betyder at huspriserne ikke falder så drastisk, som i landsbyer, der ikke har lokale indkøbsmuligheder.

Politisk er jeg meget optaget af at der løbende udvikles i alle 92 landsbyer i Viborg Kommune, og ikke bare i og omkring Viborg.

Børnetallet falder i Viborg Kommune, og skal vi bevare alle skoler, så skal der være børn til alle skoler, og hvis der er udvikling over hele kommunen, så er der også større chance for at børnefamilier bosætter sig i en landsby, og dermed er med til at sikre den lokale gode skoles overlevelse.

Hvis du vil være med til at støtte den udvikling, så er det vigtigt, at du stemmer på en kandidat der vil føre kampen videre i byrådet – om det så skal være af en “Daltrold”!Udvikling af landdistrikterne

Kommentarer