Viborg By

Tinghallen A/S fortsætter den markante fremgangslinje

- Vi arbejder stenhårdt på at fastholde fremgangslinjen fra 2015 og 2016, siger Claus Donslund, adm. direktør for Tinghallen A/S, der ud over Tinghallen Kongres- og Musikhus også omfatter BDO Lounge i Viborg.

2016 bød på nye rekorder for Tinghallen A/S i Viborg, der i 2017 præsenterer sit største og bredeste forårs- og sommerprogram nogensinde.

Det går rigtig godt for Tinghallen A/S i Viborg. I 2016 lykkedes det at fortsætte den fremgangslinje, som blev lagt i 2015. Sidste år steg billetsalget således med hele 37 procent i forhold til 2015, som også var et rekordår. Antallet af arrangementer nåede i alt op på 564, hvilket også er ny rekord. Det samlede antal besøgende steg til 145.063 mod 131.994 i 2015 og 96.744 i 2014. Der er altså tale om en stigning på 50 procent på blot to år.

Gæsterne er livsnerven

– Vi er naturligvis både glade og stolte over den fremgang, vi opnåede sidste år. Den største tillid, kommunens borgere kan vise os, er jo netop, at de bakker op om vores arrangementer og benytter Viborg Kommunes største og førende kulturhus. Jeg kan ikke stærkt nok understrege vigtigheden af netop dette. Vores gæster er jo om nogen livsnerven i vores virksomhed, siger administrerende direktør for Tinghallen A/S, Claus Donslund, der ser frem til at fremlægge det officielle og mere detaljerede 2016-regnskab for selskabets generalforsamling den 29. marts 2017.

– Træerne vokser ikke ind i himlen

Ifølge Claus Donslund er målet, at fortsætte fremgangslinjen fra i fjord, når der tages hul på et nyt, spændende år.

– Det vil vi gøre med stor ydmyghed. Vi ved godt, at træerne ikke vokser ind i himlen, og at der hver eneste dag skal kæmpes for tingene. Derfor er alle i vores to ”huse”, Tinghallen Kongres- og Musikhus og BDO Lounge, indstillet på at arbejde flittigt, fokuseret og målrettet på, at det lykkes at blive i det positive spor, siger Claus Donslund, der desuden glæder sig over de rekordmange arrangementer i 2017 og at omfanget af kulturpartnerskaber fra 2015 til 2017 steg med 29 procent.

Fakta:

Godt en tredjedel er kulturarrangementerne i 2017 blev med internationale og store danske navne som den engelske musicalstjerne Elaine Paige, Sweet og Slade, de danske stjerner Nik & Jay, Burhan G, Niels Hausgaard, Mick Øgendahl, Anders Matthesen (Anden), Mads og Monopolet samt mange andre spændende navne.

 

Kommentarer