Magaxin

Sådan finder du de rigtige sommerdæk

Artiklen er sponsoreret

Der er hvert år mange, der er på jagt efter de helt rigtige sommerdæk – og det kan synes som værende en svær opgave. Der er nemlig rigtig mange forskellige sommerdæk at vælge mellem, så hvordan kan man være sikker på, at man vælger dem, som man vil blive mest glad for?

Og hvorfor i det hele taget ikke bare vælge helårsdæk og dermed slippe for besværet med at købe to forskellige sæt dæk og skulle skifte dem to gange årligt? 

Læs mere om det herunder og find de sommerdæk du leder efter på en online side som; quickpoint.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde kvalitetssikre sommerdæk til en god pris, og der er hvad end, du vil have dem med eller uden fælge.

Derfor bør du ikke vælge helårsdæk

Det er altid en fordel at vælge sommerdæk frem for blandt andet helårsdæk. Disse er nemlig lavet specielt til perioden, og den varme, der kan være på vejene. Derfor giver de klart den bedste kørekomfort, og det vil derfor også stille dig mere tilfreds. 

Vælger du helårsdæk går du på kompromis med køreglæden, men også holdbarheden, idet de ikke er optimeret efter sæsonens vejr.

Sørg for at dine nye sommerdæk er gode på våd vej

Derudover vil du sikkert opleve, at faktorer som for eksempel pris og støjniveau er to ting, som det kan være væsentligt at vælge dine sommerdæk ud fra. Og igen er det her vigtigt at have tanker på køre- og bremseegenskaberne, da de er meget forskellige alt efter, hvilket dæk du vælger.

Generelt er alle sommerdæk gode på våde tørre veje, og derfor er det især på de våde veje, at nogle vil komme på overarbejde, når det gælder køre- og bremseegenskaberne. 

Med det sagt bør du således især have fokus på, hvordan dækket performer på våde veje.

Kommentarer