Navnenyt

Overtandlæge til Viborg Kommunes tandpleje fundet

Merete Vang Korsgaard bliver ny overtandlæge i Viborg Kommune. Fremsendt foto

Viborg Kommunes Tandpleje får ny overtandlæge. Valget er faldet på Merete Vang Korsgaard, der begynder den 1. marts 2023.

Merete Vang Korsgaard har arbejdet som overtandlæge siden 2014 – først i Thisted Kommune og senest i Skive Kommune. Inden da har hun været filialleder i Skive og Ringkøbing-Skjern kommuners tandpleje.

Merete er uddannet tandlæge fra Aahus Tandlægehøjskole i 1990. Hun har arbejdet inden for den kommunale tandpleje det meste af sit arbejdsliv, hvor det er blevet til godt 30 år.

– Med Merete får vi en fagligt stærk overtandlæge med solid erfaring fra den kommunale tandpleje. Hendes hjerte banker for forebyggelse og lighed i sundhed, områder vi har stor fokus på i Viborg Kommune. Jeg ser meget frem til at få Merete ombord, siger Trine Verner Jensen, dagtilbudschef og fungerende chef for tandplejen i Viborg Kommune.

Merete glæder sig til at begynde i sin nye stilling, hvor hun skal være leder for 42 medarbejdere samt være forbindelsesled mellem tandplejen og den øvrige organisation og samarbejdspartnere. Den kommunale tandpleje yder service til børn og unge og til voksne i omsorgs-, special- og socialtandpleje.

– Vores tænder er vigtige både for vores sundhed og for vores sociale liv, og derfor er forebyggelse helt essentiel. Jeg glæder mig til at blive en del af tandplejen i Viborg Kommune og fortsætte det gode arbejde, der allerede er i gang, så der også fremover er sunde tænder og flotte smil blandt børn og unge i kommunen, siger Merete Vang Korsgaard.

Privat bor Merete Vang Korsgaard i Skive sammen med sin mand. Hun afløser Pernille Endrup Jacobsen, der stoppede ved årsskiftet grundet flytning til København.

 

Kommentarer