Kultur

Oplev nervepirrende ‘linedans’ over Cirkus Arenas telt onsdag

I morgen onsdag kan man helt gratis opleve seks artister fra truppen Los Ortiz gå på line mellem cirkusteltets master. Pressefoto

I morgen onsdag 24. maj giver Cirkus Arena en nervepirrende opvisning, når seks cirkusartister går på line hen over Cirkus Arenas telt i Viborg ved Fabrikvej klokken 16. Opvisningen, der er gratis at overvære, sker som optakt til aftenens forestilling.

Det farefulde linedans-nummer med de seks artister udføres forud for onsdagens forestilling i Viborg, og det er gratis at komme forbi pladsen og se det live.

Det er seks artister fra truppen Los Ortiz, som begiver sig ud på den ultratynde line, der er spændt ud mellem teltmasterne i 18 meters højde. De vil blandt andet balancere på hinandens skuldre, på stole og hoppe over hinanden.

Det er i forvejen svært at gå på line udendørs, da vind og vejr påvirker balancen specielt højt oppe i luften, men Los Ortiz har vist, at de kan det næsten umulige. I sidste uge udførte de et lignende nummer i Aalborg med stor succes.

Los Ortiz optræder med linedans i årets anmelderroste forestilling, Cirkus ifølge Bubber og Julie Berthelsen 3, som spiller i Viborg onsdag og torsdag, 24. og 25. maj. I årets forestilling er Los Ortiz de første i Danmark til at opføre den verdenskendte 7-mands pyramide, hvor 7 artister krydser linen samtidig, mens de balancerer på skuldrene af hinanden.

Kommentarer