Ørum

Ørum indleder Lokaldysten – på torsdag går det løs

På torsdag går det igen løs med Lokaldysten i Ørum. Arkivfoto: Henrik Christensen, H.C.Fritidsfotograf

På torsdag den 4. maj skydes Lokaldysten 2023 i gang, og i år er det Ørum, der lægger for ud af i alt 16 deltagende landsbyer.

Arrangementet starter som altid ved Tjelecenteret, og der er også i år mulighed for at både gå, løbe, cykle eller andet – i det tempo, der passer til den enkelte.

– Vi vil gerne samle så mange som muligt, for det er superhyggeligt. Og alle kan deltage, uanset om det er til fods, i løbesko, på cykel, i kørestol eller barnevogn, med rollator eller på løbehjul, så bare kom frisk, lyder opfordringen fra Gitta Hedegaard, som er en af tovholderne  på arrangementet, der afvikles i Ørum for fjerde gang.

– Sidste år var vi ikke helt så mange som de foregående år, så vi håber virkeligt at folk tropper op til en par hyggelige timer denne gang, siger hun.

I år er der i alt 16 landsbyer tilmeldt LokalDysten, og det er rekord. Landsbyerne dyster mod hinanden om at tilbagelægge  flest kilometer i forhold til indbyggertal.

Og i år er der en særlig ‘ærespræmie’ til den by, der opnår størst øgning i forhold til året før.

– Og den har vi en god chance for at snuppe i år,  siger Gitta Hedegaard med endnu en opfordring til Ørumborgerne om at være på pletten.

– Det bliver sjovt, så vi glæder os til at se en hel masse.

Traditionen tro vil der blive tændt for grillen, så der bliver tid til at hygge sig bagefter.

Kommentarer