Foreningsnyt

Ny sponsoraftale skal styrke det sociale sammenhold i Bronx MTB fra Bjerringbro

På billedet ser man nogle af mountainbikeklubbens medlemmer. I højre hjørne ses Claus Laugesen, som er suppleant i bestyrelsen. Foto: Bronx MTB

Bronx MTB har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, som indebærer, at bilister nu kan støtte mountainbikeklubben, når de tanker på en af OKs mange tankstationer

Mountainbikeklubben, Bronx MTB, i Bjerringbro vil styrke det sociale sammenhold i klubben. Det er blandt andet derfor, at klubben har valgt at indlede et sponsorsamarbejde med energiselskabet OK, som skal være med til at forsøde tilværelsen for medlemmerne.

Ifølge Claus Laugesen, som er suppleant i bestyrelsen, har mountainbikeklubben en helt klar ide om, hvad sponsorkronerne skal bidrage til:

”Sponsorkronerne skal bidrage til forskellige arrangementer, som vi gerne vil afholde. Vi kunne for eksempel godt tænke os at få en instruktør ud og fortælle lidt om, hvordan vores medlemmer bliver bedre på en cykel, hvordan de kommer i bedre form eller hvordan de tilpasser deres cykel. Udover det kunne vi også godt tænke os at komme afsted på nogle flere ture, altså pakke bilen og tage af sted, og så kunne der være noget mad og drikke inkluderet”

I skrivende stund har Bronx MTB 57 medlemmer, og Claus fortæller, at det er en klub, hvor man kan mødes på alle forskellige niveauer. Med det mener han, at alle kan være med ligegyldigt niveau, og i forlængelse heraf fremhæver han også, at instruktørerne vurderer niveauet og dermed ruten på den pågældende dag, således at den mindst øvede cyklist også får en god tur ud af det.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

I sponsoraftalen kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

Bronx MTB er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Det danske energiselskab har sågar frem til og med maj 2022 øget sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kommentarer