Hammershøj

Ny forpagter til Tulip Timeout i Hammershøj

Se billedserie Linda Kristensen glæder sig til at sætte sit præg på Tulips Timeout i Hammershøj. Foto: Viborg Netavis

Linda Kristensen, der det seneste år har serviceret kunderne i Tulips Timeout på Randersvej i Hammershøj, overtager forpagtningen af stedet 1. februar. Nu skal det hedde ”Lindas Madhus”.

For Linda Kristensen var det en ny udfordring, da hun for godt et år siden stillede sig bag disken i Tulip Timeout på Randersvej i Hammershøj. Hun kendte den daværende forpagter Pia Brorson fra ”Morgenbassen” i Viborg, hvor de havde været kolleger, og sagde ja, da hun blev opfordret til at søge jobbet. Dengang var Linda Kristensen bager, som hun har været i knap 25 år.

– Jeg trængte til nye udfordringer, og jobbet her var virkelig en udfordring i starten. Jeg havde for eksempel aldrig haft kundekontakt før, fortæller Linda Kristensen.

Men som tiden gik blev hun mere og mere glad for det nye job.

– Jeg kunne jo lide de folk, der kommer her hver dag. Og jeg syntes også, det var hyggeligt at snakke med de nye ansigter, opsummerer Linda Kristensen.

Bøf, biksemad og gratis kaffe

Faktisk har hun fået så meget mod på nye udfordringer og er blevet så glad for sit job, at hun 1. februar endnu engang springer ud i noget helt nyt, nemlig livet som selvstændig. Pia Brorson har opsagt forpagtningen efter godt et år, og det blev anledningen til, at Linda Kristensen slog til.

– Faktisk overvejede jeg allerede muligheden sidst, da Pia overtog, men dengang syntes jeg alligelvel springet var for stort. Nu har jeg lyst og mod på opgaven og glæder mig til at starte op for mig selv, siger Linda Kristensen.

Med større børn på 15 og 18 år har hun masser af timer at poste i ”Lindas Madhus”, som hun vil døbe stedet, og allerede mange planer.

– Jeg vil sætte stort fokus på den gode mad. Flere har spurgt til dagens ret, og den bliver nu genindført med blandt andet flæskesteg, bøf og biksemad. Derudover sætter jeg madpandekager på menuen, og der bliver en gratis kop kaffe til alle spisende gæster, fortæller Linda Kristensen.

Kan du lide, hvad du læser? Så gå ind på Facebook og “synes godt om” Viborg Netavis her

Kommentarer