Navnenyt

Ny familie- og rådgivningschef til Viborg Kommune

Sigrid Andersen, 62, bliver ny familie- og rådgivningschef i Viborg Kommune. Fremsendt foto

Sigrid Andersen er ny familie- & rådgivningschef i Viborg Kommune. Hun overtager posten efter Mette Kierkgaard, der stoppede efter at være blevet valgt til Folketinget.

Den 1. marts får Viborg Kommune en ny familie- og rådgivningschef. Valget er faldet på Sigrid Andersen, der kommer fra en lignende stilling i Svendborg Kommune, hvor hun har været chef for Familie, Børn og Unge siden 2017.

Sigrid er uddannet socialrådgiver og har en kandidat i Socialt Arbejde – begge ved Aalborg Universitet.

Stor ledererfaring

Sigrid har mere end 20 års ledererfaring inden for det specialiserede område, blandt andet fra Aarhus og Skanderborg kommuner.

Direktør i Børn & Unge, Søren Aakjær, er begejstret for sin nye chef.

– Vi glæder os til, at Sigrid kommer til Viborg Kommune. Der er ingen tvivl om, at vi med Sigrid får vi en chef, der både har dyb og bred erfaring med familie- og rådgivningsområdet. Jeg er sikker på, at hun kan sætte gode rammer for medarbejderne til gavn for vores børn, unge og familier i kommunen, siger Søren Aakjær.

Sigrid Andersen glæder sig og ser frem til de nye udfordringer.

– Det tiltaler mig meget, at Viborg Kommune har et stærkt fokus på at samarbejde på tværs. Det er nemlig i min optik helt afgørende for, at vi lykkes i forhold til at hjælpe udsatte børn, unge og deres familier, siger den kommende familie- & rådgivningschef i Viborg Kommune.

Sigrid er 62 år og har tre voksne børn og svigerbørn. Når hun ikke arbejder, bruger hun tiden med familie og venner i kolonihaven og på ture i VW-camperen.

 

Kommentarer