Viborg By

Nu kan du søge midler fra Andelskassefonden i område Nord

Nu kan man søge midler til lokale aktiviteter og projekter fra Nu kan du søge midler fra Fonden for Andelskasserne i område Nord. Deadline er 30. april. Pressefoto

Brænder du for sociale, kulturelle og kreative aktiviteter til glæde for dit lokalsamfund, men mangler midler til at gennemføre, så kan Fonden bag Andelskasserne i område Nord måske hjælpe. Der er åbent for ansøgninger nu.

Danmark er fyldt med energiske ildsjæle. Men selv den stærkeste virketrang kan bremses, hvis der ikke er økonomi til at føre de gode idéer ud i livet. Det gør Fonden bag Andelskasserne i område Nord nu noget ved, når den for første gang uddeler midler og derved giver en økonomisk hjælpende hånd til udvalgte initiativer og aktiviteter, der vil gøre en synlig forskel i lokalsamfundet.

Så er du en utrættelig ildsjæl, der elsker at sætte nye initiativer i gang, er der nu mulighed for at søge økonomisk støtte til at realisere visionerne.

Aktiviteterne skal, udover at finde sted i Fondens område, fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og dermed bringe mennesker sammen og være til glæde og gavn for en bredere kreds end initiativtagerne.

Ansøgningsfrist for den første uddeling af støttemidler er fredag 30. april.

Ansøgningsskema og yderligere information om, hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde, er tilgængeligt på Andelskassens hjemmeside www.andelskassen.dk/fonde

Kommentarer