Klejtrup

Mød indenrigs- og boligministeren på lokale mødesteder rundt om i kommunen

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek deltager ved årets landdistriktskonference, der har fokus på landdistriktsudvikling ud fra et både et nationalt, kommunalt og lokalt perspektiv. Pressefoto: Claus Bech

Når Landdistriktsudvalget den 17. maj byder deltagerne velkommen til årets landdistriktskonference sker det i selskab med indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek.

Konferencen streames fra Verdenskortet i Klejtrup ud til fem lokale mødesteder, hvor interesserede borgere kan tilmelde sig og få mulighed for at komme i dialog med ministeren og øvrige politikere.

Formand for Landdistriktsudvalget, Mette Nielsen siger om årets konference:

– Vi er meget glade for, at Kaare Dybvad Bek, vores indenrigs- og boligminister, kommer til Verdenskortet i Klejtrup for at fortælle os om hans syn på udviklingen i landdistrikterne, og vi ser frem til at streame konferencen til de forskellige mødesteder rundt om i kommunen, hvorfra borgerne kan deltage.

National, kommunal og lokal

Konferencen har en særlig national vinkel på landdistriktsudvikling takket være ministerens deltagelse, men også et kommunalt præg gennem oplæg fra formænd for tre politiske udvalg: Mette Nielsen (S) fra landdistriktsudvalget, Aase Kubel Høeg (V) fra social- og sundhedsudvalget samt Mads Panny (S) fra kultur- og fritidsudvalget.

Endelig er den helt lokale vinkel også repræsenteret gennem 10 videoeksempler på, hvordan man lokalt kan skabe udvikling i sit lokalområde.

Fem lokale mødesteder

Konferencen streames i år til fem lokale mødesteder i kommunen, hvor borgere deltager sammen med repræsentanter fra Landdistriktsudvalget.

Man kan således deltage i konferencen et af følgende steder: Kulturcenter Værestedet Låstrup, Rødkærsbrohallen, Fly forsamlingshus, Karup forsamlingshus eller Ørum forsamlingshus i Tjelecenteret.

Tilmelding til konferencen skal ske på Viborger.dk senest torsdag den 6. maj.

Kommentarer