Møldrup

Lene Lundsberg ny skoleleder på Møldrup skole fra 1. januar

Lene Lundsberg bliver ny skoleleder på Møldrup Skole. Privatfoto

Den 1. januar 2023 får Møldrup Skole en ny skoleleder. Valget er faldet på Lene Lundsberg, der kommer fra en lignende stilling i Randers Kommune.

Lene Lundsberg er uddannet lærer og har undervist i 17 år. I 2015 blev hun ansat på Viborg Ungdomsskole, hvor hun var afdelingsleder for BroBygning til Uddannelse. Herefter har hun været pædagogisk leder på Skals Skole, inden hun blev konstitueret skoleleder på Finderuphøj Skole.

I 2020 rykkede Lene Lundsberg til Mariagerfjord Kommune og senere til Randers Kommune, hvor hun siden oktober i år har været skoleleder på Fårup Skole og Børneby.

Der er en helt særlig grund til at, at Lene vælger at skifte til Møldrup Skole kun få måneder efter, hun er startet som skoleleder i Randers Kommune.

– Jeg har gået på Møldrup Skole som barn og boet i Klejtrup i mere end 15 år. Jeg har derfor altid haft et godt øje til lige netop Møldrup Skole. Det har bare aldrig passet timingsmæssigt, og det gjorde det heller ikke denne gang. Men hvor er jeg glad for, at jeg har taget springet, fortæller kommende skoleleder på Møldrup Skole, Lene Lundsberg.

Erfaren leder

Lene har været leder i otte år, og har en diplomuddannelse i pædagogik og ledelse.

– Lene kommer med erfaring som skoleleder – både fra Viborg og andre kommuner – og hun kender lokalområdet omkring Møldrup Skole. Det er styrker, hun kan trække på som ny skoleleder på Møldrup Skole. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Hasse Valdemar Mortensen, skolechef i Viborg Kommune.

Når Lene starter sit nye job efter ferie, overtager hun rorpinden fra konstitueret skoleleder Kirsten Uldbjerg Bach, og de fortsætter samarbejdet omkring videreudviklingen af Møldrup Skole.

Til dagligt bor Lene i Viborg centrum sammen med sin datter og hund.

Kommentarer