Debat og politik

Lars Mogensen udpeget som spidskadidat for Liberal Alliance Viborg

Frederik Gottenborg (tv) er genvalgt som formand,og Lars Mogensen er ny spidskandidat til kommunalvalget 2025. Foto: LA Viborg (beskåret)

Ved Liberal Alliances generalforsamling og opstillingsmøde, som blev afholdt i Tjele mandag 15. april, blev Lars Mogensen, Bigum, valgt som spidskandidat til det næste kommunalvalg, og Frederik Gottenborg modtog genvalg som formand. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Af Gitte Hagsholm, viborg@netavis.dk

VIBORG/BIGUM – I slutningen af februar meddelte Lars Mogensen, at han efter mange år som svoret Venstremand havde besluttet sig for at skifte parti til Liberal Alliance Viborg, og nu er han valgt til partiets spidskandidat.

Det foregik ved kampvalg i forbindelse med generalforsamling og opstillingsmøde mandag 15. april, hvor medlemmerne valgte Lars Mogensen til at være spidskandidat frem mod kommunalvalget i 2025.

– Lars har udvist en imponerende indsats og engagement i hans virke som byrådsmedlem i Viborg Kommune, og vi har tillid til, at han vil repræsentere de liberale værdier og visioner med stor integritet, udtaler formand for LA Viborg, Frederik Gottenborg.

Lars Mogensen er ikke overraskende glad for, at kollegerne pegede på ham.

– Jeg er glad for den tillid partiets medlemmer har vist mig. Det kommende byrådsvalg i november 2025 tegner til at blive meget spændende. Jeg tror og håber på, at Liberal Alliance vil få et godt valg og vi dermed vil få stor indflydelse, siger han i pressemeddelelsen.

Frederik Gottenborg er tilsvarende tilfreds med genvalget som formand.

– Jeg er taknemmelig for fortsat støtte og tillid til at lede vores parti her i Viborg. Sammen med Lars Mogensen som vores spidskandidat og vores dygtige kandidater er jeg overbevist om, at vi vil kunne gøre en positiv forskel for vores kommune og samfund, siger han og tilføjer:

– Desuden er vi glade for at meddele, at Liberal Alliance i Viborg på nuværende tidspunkt har seks kandidater klar til kommunalvalget. Disse kandidater repræsenterer en bred vifte af kompetencer og erfaringer.

 

Kommentarer