Bjerringbro

Landdistriktsudvalget vil gerne bookes af borgerne

Landsdistriktsudvalget medlemmer var onsdag til byrådsmøde i Viborg Rådhus. Men faktisk vil de allerhelst mødes andre steder i kommunen. Udvalget består af (fra venstre) Johannes Vesterby (V, Martin Sanderhoff, næstformand (V), Peter Juhl (C), Mette Nielsen, formand (A), Elo Nielsen (F), Kurt Johansen (V) og Kim Dongsgaard (V). Foto: Viborg Kommune

Viborg Kommunes nye landdistriktsudvalg opfordrer borgerne til at booke udvalget til et besøg. 

Det er udvalgets erklærede mål at holde så mange møder som muligt uden for rådhuset og i stedet møde borgerne, der hvor de bor. Udvalget vil gerne lytte og samle viden om, hvordan de kan hjælpe med at gøre det endnu bedre at bo i kommunens landområder.

Udvalget opfordrer derfor interesserede borgere til at booke Landdistriktsudvalgets medlemmer til at komme på besøg, og udvalgets formand Mette Nielsen siger:
– Der er ingen tvivl om, at vi i Landdistriktsudvalget glæder os til at komme ud til de mindre byer og lokalområder. Det vil give os nogle fantastiske muligheder for input og dialog fra de lokale eksperter til vores videre arbejde. Der er heller ingen tvivl om, at vi i mange sammenhænge vil få syn for sagen, og det er i vores arbejde langt mere brugbart end de beslutninger, vi ville kunne træffe på en dagsorden på rådhuset i Viborg.

Borgere, der booker Landdistriktsudvalget til at komme på besøg i deres område, vil få mulighed for at hjælpe udvalget med dets arbejde, få mere at vide om udvalgets arbejde og stille spørgsmål.

Landsbyer har allerede meldt ind

Udvalget er allerede begyndt at få invitationer, og de næste tre møder holdes i Vammen, Vridsted og Løvel. Borgere i lokalområder, som også gerne vil invitere udvalget, kan kontakte udvalgets medlemmer eller chef for landdistriktsudvikling, Hanne Nissen Toksvig.

Kommentarer