Viborg By

LAG Skive/Viborg har ansat ny koordinator

Pressefoto

LAG Skive-Viborg har pr. 1. august ansat Lene Foged som ny landdistriktskoordinator. Hun afløser Signe Bak Jørgensen, som har søgt nye udfordringer.

Lene Foged har 20 års erfaringer som projekt- og salgskoordinator for små og mellemstore virksomheder. Hun har et stort lokalkendskab til Skive-egnen, hvor hun kommer fra, men også Viborg Kommune, hvor hun er bosiddende i Stoholm.

Lene Foged skal blandt andet fungere som rådgiver og inspirator for lokale LAG-projekter og sikre, at projekterne har det fornødne indhold og kvalitet for at fremme mulighederne for godkendelse og indstilling til EU-tilskudsmidler.

LAG Skive/Viborg har netop haft endnu en projektrunde, og lige nu bliver 11 nye, spændende og innovative projekter vurderet af LAG-bestyrelsen for potentiale og udviklingsmuligheder i deres respektive lokalområder.

Projekterne spænder bredt lige fra kunstprojekter, gårdbutikker, nybyggeri og netværk til produktudvikling med mere. Alle ideer og projekter har til formål at skabe udvikling i landdistrikterne.

Dato for næste ansøgningsrunde vil blive meddelt senere, men går man rundt med projektplaner og ideer til byfornyelse, erhvervsprojekter eller andre projekter, der kan sikre fornyelse i  lokalområdet, så kan man finde informationer omkring ansøgningsprocessen på LAG Skive/Viborgs hjemmeside: www.lagskiveviborg.dk eller man kan kontakte Lene Foged på e-mail: fundingyou@outlook.dk

Kommentarer