Viborg By

Kran- og truckkurser flytter fra Skive til Viborg

Fremover kan kran- og truckcertifikater tages i Viborg. Pressefoto: Mercantec

Nye optimale forhold i Viborg vil tiltrække endnu flere kursister, vurderer Mercantes ledelse.

Efter i en årrække at have haft Skive som fast base, rykker Mercantec nu kursusaktiviteten på truck- og kranområdet fra Skive til Viborg. Mercantec har årligt omkring 500 kursister, der enten tager et truckcertifikat eller dygtiggør sig i at arbejde med alle tænkelige typer af kraner. 

Optimeret nyt center i Viborg

Mercantec flytter nu sin Skive-afdeling til Viborg og den nye placering er helt optimal, vurderer Mercantecs ledelse. 

– Nogen har fået opfattelsen af, at truck- og krancenteret er lukket i Skive. Det er bestemt ikke tilfældet. Vi flytter centeret og optimerer det i stedet, siger Kurt Hilbert Thomsen, uddannelseschef på Byggetek og fortsætter:

– Vi er højt specialiserede på området og fagligt meget brede, og vi ser frem til at vores nye geografiske placering vil komme kunderne til gavn. Underviserne, vil med de nye og gode faciliteter være i stand til at give vores kursister en endnu bedre oplevelse. Vi glæder os til at tage imod alle vores kendte kunder i de nye fantastiske omgivelser, slutter Kurt Hilbert Thomsen.

Bredest på kranområdet

Mercantecs byggeafdeling Byggetek er dén uddannelsesinstitution i Danmark, der tilbyder den bredeste palette af kranføreruddannelser. 

Byggetek tilbyder kurser i alt fra pallestabler til løft med entreprenørmaterialer, mobilkran, lastbilkran, tårnkran og truck. Kurserne kan tages på Mercantecs forskellige adresser i Hoverdal, Ulfborg og i de nye centre i Viborg.

Mercantec forventer at kunne byde kursister velkommen i Viborg i begyndelsen af september. 

Kommentarer