Kultur

Klejtrup Hallen leder efter ny cafeteriaforpagter

Nuværende cafeteriaforpagter, Karis Joensen, og formand for Klejtrup Hallens bestyrelse, Michael Nøhr. Fremsendt foto

Til nytår stopper den nuværende cafeteriaforpagter, Karis Joensen, efter tre år som forpagter for cafeteriaet i Klejtrup Hallen. Hun har fået et fuldtidsarbejde og ikke kan finde tiden til at varetage cafeteriet, lyder det i en pressemeddelelse fra hallens bestyrelse.

Karin overtog forpagtningen af Klejtrup Hallens cafeteria 1. december 2020 efter, at Dorthe Valentin ønskede at stoppe efter 12 år som forpagter.

Men hun fik en svær start, da corona-smitten var i omløb på dette tidspunkt, og der gik flere måneder før hun måtte åbne cafeteriet op for hallens brugere for efterfølgende at lukke ned igen op til flere gange på grund af coronaen, forklarer Michael Nøhr, bestyrelsesformand for Klejtrup Hallen.

– Karis klarede sig igennem disse tider med hendes evig gode humør, men hun har også været udfordret med den efterfølgende ændret købsadfærd, som også er med i beslutningen om at stoppe, siger han og fortsætter:

– Det er en skam, at hun holder, fordi vi har altid været glade for det gode samarbejde, vi har haft med Karis og, som hun har haft med kunderne. Men vi forstår også hendes situation med at familielivet også skal hænge sammen nu hvor hun er gået fra deltid til fuldtidsarbejde, udtaler Michael Nøhr, bestyrelsesformand for Klejtrup Hallen, lyder meldingen.

Nu har bestyrelsen travlt med at finde en ny forpagter til cafeteriet i hallen.

– Hallen er jo et godt tilslutningssted for omegnens idrætsudøvere og bruges af mange personer om ugen, fordi vi har mange ting samlet på ét sted. Udover selve hallen er der motionscenter, fodboldbaner, legeparken med mere, som gør, at der kommer cirka 800 mennesker i og omkring hallen om ugen, siger Michael Nøhr og påpeger, at der således er et fornuftigt kundegrundlag til cafeteriet.

– Men derfor kan det godt være svært at finde en person alligevel, fordi meget af arbejdet er eftermiddag, aften- og weekend arbejde, så det er også med om man har tid, lyst og mulighed for at arbejde på disse tidspunkter. Men det behøver heller ikke være én person, som er forpagter, man kan godt dele om det med andre. Dette er vi åbne over for siger Michael Nøhr, som håber på, at nogle lokale personer henvender sig for at køre forpagtningen videre.

 

Kommentarer