Kultur

Hygge med højtlæsning er tilbage på Hovedbiblioteket

En ny sæson med højtlæsning på Hovedbiblioteket starter op fredag 27. januar. Foto: PR Foto

Traditionen tro er der ’Højtlæsning til kaffen’ på Hovedbiblioteket i Viborg – første gang i år er fredag den 27. januar klokken 11.

Læn dig tilbage og nyd en time i selskab med den gode litteratur. Så dan lyder opfordringen fra Hovebiblioteket i Viborg, der inviterer til fire nye arrangementer med højtlæsning, hygge og kaffe på kanden.

– Litteratur kan give os helt specielle oplevelser. Når vi læser eller lytter til en god historie, danner vi vores egne billeder og spejler vores egne erfaringer, siger Charlotte Hvorslev, som sammen med kolleger igen i år tilbyder højtlæsning til kaffen.

Vinterens og forårets højtlæsning er flyttet til sidste fredag i måneden. Hvad der bliver læst højt, er som altid en overraskelse, og det kan være alt fra noveller, digte og små uddrag fra romaner.

– Måske møder du litteratur, du ikke kendte i forvejen, eller måske bliver det til et glædeligt genhør. Efter endt læsning vil der være mulighed for en hyggelig og uforpligtende bogsnak, fortæller Anette Koue fra Viborg Bibliotekerne.

Oplæsningen varer en times tid, og der vil selvfølgelig være kaffe på kanden, lyder meldingen.

Alle er velkomne, og der er fri entré. Man skal blot møde op på balkonen fredag den 27. januar klokken 11.

Find de kommende datoer for ’Højtlæsning til kaffen’ på Viborg Bibliotekernes hjemmeside, viborgbib.dk, eller i det nye ’Bemærkedage’katalog.

Kommentarer