Debat og politik

For mig er det vigtigt, at vi løser udfordringer før det bliver til problemer!

Debatindlæg af Mette Nielsen, byrådsmedlem og folketingskandidat

Derfor skal vi ”hjælpe” med det samme, når den enkelte har brug for hjælp fra kommunen. Det er uanset om det handler om børn, unge, ældre, mennesker med handicaps og særlige behov eller hos sygemeldte.

I forbindelse med at det nye byråd bliver valgt, så mener jeg, at vi skal lave et servicetjek på alle velfærdsområderne. Vi skal hver dag sikre, at kommunens borgere den bedste og rette hjælp. Det er vigtigt for mig, at vores velfærd er nærværende. Vores ældreområde er ”sat fri”, og det giver mulighed for noget kan gøres mere enkelt og med mindre bureaukrati. Jeg er sikker på, at der vil være en masse regler og procedurer, som har sneget sig ind ”fordi vi gerne vil gøre det godt” på flere områder. Det er min klare overbevisning, at det er mere end på ældreområdet, at vi kan gøre det enklere, uden noget vigtigt går tabt. Der vil kunne spares både tid og penge – som kan bruges på mere velfærd til kommunens borgere.

Forebyggelse og tidlig indsats skal prioriteres endnu mere i fremtiden. Viborg Kommune skal være en trivselskommune for alle og det forpligter. Det politiske ansvar ”for at vi kommer i mål med ovennævnte” er jeg klar til at tage på mig.

Jeg ønsker et godt valg til alle!

Kommentarer