Erhverv

Dobbelt Hattrick til Nybolig butikker i Bjerringbro og Randers

Medarbejderholdet fra Nybolig Bjerringbro kunne alle glæde sig over den nu tredobbelte titel som Eliteforretning i ejendomsmæglerkæden. Foto: Nybolig.

Det kræver sit at opnå status som ELITEFORRETNING i Nybolig-kæden. Og ovenikøbet at få titlen tre år i træk, opnår kun de færreste.

Ikke desto mindre er det lykkedes de to samarbejdende butikker, Nybolig Bjerringbro og Nybolig Kronjylland i Randers, at hjemtage titlen i 2021, 2022 og nu igen i 2023.

Elitestatus tildeles på ejendomsmæglerkædens årlige kick-off, til de butikker, der kommer i mål på alle Nybolig-kædens måleparametre, som er markedsandele, samarbejde, kundetilfredshed, køberrådgivning og compliance (overholdelse af regler og retningslinjer, red).

– Vi har haft et forrygende år i begge forretninger og alle medarbejdere har kæmpet og gjort en ekstra indsats. Det har båret frugt, fortæller Thomas Vandfoss, som er indehaver af begge afdelinger sammen med den nyoptagne partner Victor Duval Rose, som supplerer:

– Jeg er stolt over at være en del af et hold, der nu scorer det man i fodboldens verden ville kalde et dobbelt hattrick. Og nu ser vi ind i et 2024, som er startet rigtig godt for os. Så nu går vi efter den fjerde gang, smiler han.

Nybolig Kronjylland blev herudover kåret som Nybolig Markedsleder i 8930, hvor butikken er beliggende. Endvidere er Nybolig Bjerringbro den forretning, der sælger markant flest boliger af alle mæglere med forretningsadresse i Bjerringbro.

– Jeg er både glad og stolt på hele vores teams vegne, og resultatet bliver fejret med et overraskelsesevent i februar, fortæller en hemmelighedsfuld Thomas Vandfoss.

Her er det medarbejderholdet fra Nybolig Kronjylland i Randers.

 

Kommentarer