Viborg By

Bliv forsker for en dag på Hovedbiblioteket i Viborg

Foto: Lars Svanjkær

Lørdag den 20. august sker der noget helt særligt på Hovedbiblioteket i Viborg. Biblioteket får nemlig besøg af Videnskabsklubben, der giver børnefamilier mulighed for at lege sig klogere på videnskab.

Videnskabsklub for familier er et naturvidenskabeligt fritidstilbud, der bringer videnskaben tættere på børn og børnefamilier. Når klubben besøger Hovedbiblioteket i Viborg bliver det under temaet primatologi, så der bliver rig mulighed for at lære mere om abernes spændende verden.

Familierne får mulighed for at deltage i sjove eksperimenter og øvelser og for at mærke på kranier og knogler fra blandt andet chimpanser og gorillaer.

Aktiviteterne henvender sig til børn i alderen 8-12 år, men i Videnskabsklubben er hele familien velkommen til at deltage – også ældre og yngre søskende. Alle deltagende børn skal dog ledsages af en voksen.

Arrangementet finder sted lørdag den 20. august klokken 13 til 15.30. Det er gratis at deltage i workshoppen, men tilmelding er nødvendigt for både voksne og børn.

Læs mere på videnskabsklubben.dk

Kommentarer