Bjerringbro

”Blaa busser” på rute 55, 60 og 73

Midttrafiks rute 55 (Bjerringbro-Thorsø-Hammel), 60 (Viborg-Kjellerup-Silkeborg) og 73 (Randers-Bjerringbro-Silkeborg) bliver nu fast overtaget af busselskabet, De Blaa Busser fra Skive. Foto: De Blaa Busser

 

Midttrafiks rute 55 (Bjerringbro-Thorsø-Hammel), 60 (Viborg-Kjellerup-Silkeborg) og 73 (Randers-Bjerringbro-Silkeborg) bliver nu fast overtaget af busselskabet, De Blaa Busser fra Skive.

Ruterne har det seneste halve år ind i mellem været varetaget af De Blaa Busser. Men nu er selskabet blevet ”fastansat”, og derfor vil bilerne på disse ruter i fremtiden komme fra Skive. De Blaa Busser kom ind i billedet hos Midttrafik, efter at firmaet, der før lagde biler og chauffører, gik konkurs. Det nordjyske selskab har altså gjort det så godt, at der nu bliver skrevet kontrakt på de tre pågældende ruter.

Den nye opgave betyder, at busselskabet pr. 1. oktober investerer i 11 nye busser og ansætter flere nye chauffører – dog som oftest de chauffører, der før kørte på ruterne.

De Blaa Bussers flåde består af godt 80 busser i alt. Sidste sommer mistede selskabet driften af bybusser i Skive, som det ellers har stået for i 70 år.

Kommentarer