Viborg By

Simon fik sin bil tilbage – ved et tilfælde

Viborg Netavis bragte fredag i sidste uge historien om tyveri af en varebil, der holdt parkeret ved Nordre skole, mens håndværkerne holdt formiddagspause.

Simon Reinhard, indehaver af byggefirmaet Reinhard Byg og ejer af bilen, havde i første omgang afskrevet at se den igen; men i dag fik han et overraskende opkald på sin mobiltelefon.

– Det var helt tilfældigt, fortæller han til Viborg Netavis.

– Jeg blev ringet op af en tømrer fra Nordjylland, som spurgte, om jeg savnede en VW Transporter – for den stod han lige ved siden af. Det kunne jeg så bekræfte, at jeg gjorde.

Forløbet før telefonopkaldet var, at Nordjyllands Politi havde fundet en helt anden bil, der også var meldt stjålet, en VW Touareg varevogn. Touareg’en blev fundet i Hobro på adressen Stoldal 26, og da ejeren kom for at bese sin bil, spottede han, at der stod en anden sort varevogn med både logo og telefonnummer lige ved siden af. Af nysgerrighed ringede han nummeret på bilen op – og fik fat i Simon Reinhard.

– Det er jo tankvækkende at, der står to stjålne håndværkerbiler på samme sted. Man kan jo kun tænke, at de måske skulle være brugt sammen til noget kriminelt, siger Simon Reinhard, lettet over at få sin bil tilbage, selvom den ikke var helt intakt.

– Touareg’en havde de splittet ad og blandt andet taget navigationsudstyret. I min bil er varerummet ribbet for alt: Værktøj, løsdele og nogle fastmonterede reoler.

Derfor kan han se frem til en økonomisk bet, da værktøjet ikke dækkes af forsikringen, men kun det fastmonterede ekstraudstyr.

– Selve bilen ser dog ud til at være OK, og den har kun kørt omkring 200 kilometer, siden den blev stjålet. Nu står den hos Sølvsten i Viborg, som lige skal tjekke, at alt ellers er i orden. Så jeg håber, jeg snart er kørende igen, slutter Simon Reinhard.

Kommentarer