Magaxin

Bh’en du drømmer om

Artiklen er sponsoreret.

Det er vigtigt, at du tager dig godt af dig selv, når du er på farten i løbet af dagen. Det kan du gøre ved at starte med at klæde dig godt på. Og her er det en fordel at starte helt inderst med at sørge for, at du har det helt rigtige undertøj på. Som kvinde er det vigtigt med god støtte til brystet, så du ikke belaster din ryg. Hvis du mangler inspiration til nyt undertøj, som du måske kan ønske dig i julegave eller forkæle dig selv med, så oplev det store udvalg af bh’er her.

Find den rigtige størrelse

En bh er nemlig ikke bare en bh. For det første er det rigtig vigtigt, at den er i den rigtige størrelse. Du skal starte med at finde ud af, hvor stor omkredsen af din nye bh skal være. Det gør du ved at måle dig selv om brystet. Bagefter skal du finde ud af, hvilken størrelse, som skålen i din nye BH skal have. Det afhænger af, hvor stort dit bryst er. Her kan det være nødvendigt at prøve sig lidt frem, og derfor er det belejligt, at du bare kan bestille et par forskellige bh’er hjem fra hjemmesiden.

Et bredt udvalg af modeller

Når du har fundet din størrelse, så skal du også finde ud af hvilken type af bh, som du gerne vil have på. Nogle kvinder foretrækker en bh med meget støtte, bøjler og et effektivt lukkesystem på ryggen. Andre er mere til en mere blød og fri bh, hvor der ikke er skåle eller lukkesystem, men som snarere er en form for blød top, hvor dit bryst er mere frit. Det kan afhænge af, hvor stort dit bryst er, og hvad du laver til hverdag, hvor meget støtte du gerne vil have. Rigtig god fornøjelse med at finde din næste bh. 

Kommentarer