Debat og politik

Ældreminister Mette Kierkgaard inviterer til politisk samtale på hovedbiblioteket

Ældreminister Mette Kierkgaard (M). Pressefoto (beskåret)

Mandag den 29. april gæster ældreminister Mette Kierkgaard (M) Viborg, når Moderaterne inviterer til politisk samtale på Hovedbiblioteket. Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen, vil også deltage i dialogen via en videoforbindelse – og således bidrage med hans perspektiver på den politiske situation, både nationalt og globalt.

Ældreminister Mette Kierkgaard vil efterfølgende byde op til samtale om emner som ældrepolitik med udgangspunkt i regeringens ældrereform.

Mette Kierkgaard er et kendt ansigt i Viborg, hvor hun virkede som familiechef, indtil hun blev valgt til Folketinget og efterfølgende udnævnt til minister i 2022.

Ministerens besøg i Viborg er en del af et nyt landsdækkende initiativ fra Moderaterne, der med månedlige mandagsmøder over hele landet ønsker at nytænke måden, hvorpå danskerne kan deltage i den politiske samtale. Initiativet sigter ligeledes mod at bygge bro mellem de folkevalgte politikere på Christiansborg og politisk interesserede mennesker på tværs af landet, uanset partitilhørsforhold, hedder det i pressemeddelelsen.

Jon Skålerud, formand for Moderaterne i Vestjyllands Storkreds, der står bag arrangementet i Viborg, understreger vigtigheden af dette initiativ.

– Vi har en stor interesse i at skabe forbindelse mellem de politiske beslutningstagere og den virkelighed, hvor lovgivningen skal gøre en forskel, nemlig der, hvor borgerne bor og har deres virke, siger han.

Mødet med ældreministeren finder sted mandag den 29. april fra klokken 18.45 til 21.00 i salen på Hovedbiblioteket, Vesterbrogade 15 i Viborg.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe, te og en forfriskning.

 

Kommentarer