Viborg By

2020 blev Toves år, da hun blev beriget med tre nye veninder  

67-årige Tove Dagø fra Viborg har haft stor glæde af mødet med Boblberg. Hun har fundet tre gode veninder, som hun snart skal mødes med i 'virkeligheden' for første gang. Pressefoto

Corona har i høj grad sat sit aftryk på år 2020, og mange vil nok tænke tilbage på det som et hårdt  og isoleret år. Helt anderledes ser det dog ud for 67-årige Tove Dagø fra Viborg, som med de største julelys i øjnene kan berette, at år 2020 blev året, hvor hun på Boblberg fandt tre nye veninder for livet. Snart er det Toves fødselsdag, og her har hun inviteret dem alle, så de kan møde  hinanden. De har også aftalt at lave en madklub sammen, hvor de skal mødes én gang om  måneden. 

For Tove Dagø på 67 år blev hverdagen en helt anden, da hun stoppede på arbejdsmarkedet for godt og vel tre år siden. Hun manglede derfor noget mere nærkontakt til at udfylde det tomrum, der førhen i høj grad var udfyldt af netværket på arbejdet. Tove har en dejlig familie tæt på, og så er hun besøgsven for to af sine ældre naboer, men udover det søgte hun nogle nye relationer, som kunne blive en del af hendes hverdag.

Tove oprettede sig på Boblberg umiddelbart efter, hun stoppede med at arbejde, og med ét var hendes søgen efter nye venskaber sat i gang.

På al den tid Tove har været på Boblberg, har hun fået rigtig mange positive henvendelser. Selv søgte Tove efter venner, hun kunne mødes og være aktiv  med, da hun elsker udendørsaktiviteter, alt fra lange gåture til motorcykelkørsel – der må gerne  være fart over feltet.

Nye venskaber – og en kæreste

Den gode respons over Boblberg har over det seneste år udviklet sig til tre  nye venskaber. For et år siden kom Pia ind i billedet, efterfulgt af Herdis for fire måneder siden og endelig Inger for et par måneder siden. Og smilet er ikke til at tørre af Tove, da hun fortæller, hvor gode veninder de alle er blevet, og at hun er sikker på, at deres venskab kommer til at holde.

– Vi besøger ofte hinanden privat eller går ture sammen, og det går helt fantastisk godt. De er simpelthen så søde. Jeg er godt nok glad for, at de er kommet ind i mit liv, fortæller Tove Dagø.

Selvom Tove og hendes nye veninder ikke har kendt hinanden så længe endnu, var det bestemt ikke det indtryk vi fik, da vi besøgte Tove. På kort tid er der opstået en utrolig god kemi og nogle venskaber, der bærer præg af en gensidig respekt og interesse. Sidstnævnte gør sig i høj grad  gældende, da Tove fortæller, hvordan hendes nye veninder var ved at revne af nysgerrighed, da hun skulle over og besøge sin nye kæreste for første gang, og hun mødte desuden en kæmpeopbakning fra dem, fortæller Anne-Sophie Erichsen, fra Boblberg.

At have fået en sød kæreste og nogle dejlige veninder, man kan dele livets glæder med, er Tove rigtig glad for. Og netop de relationer går hun meget op i at værne om og fortæller, at hun er rigtig god til at vise de personer, hvor meget de betyder for hende, tilføjer hun.

Madklub med mere

Inden længe er det Toves fødselsdag, og her har hun inviteret sine tre nye veninder, så alle kan møde hinanden, og det glæder hun sig meget til. I det nye år skal der startes en madklub, hvor de ny venner skal mødes én gang om måneden.

– Og her er det kun ét krav: man må ikke tage bilen, fortæller  Tove med et grin og tilføjer, at der skal drikkes noget god vin.

– Ideen bag Boblberg er fantastisk! Jeg har haft rigtig meget glæde af det. Jeg manglede noget kontakt i min hverdag, og det har jeg fundet i tre nye veninder, siger Tove Dagø og opfordrer andre til at prøve det af.

Det er en kendsgerning, at corona har fyldt meget og sat sine spor på året, der er gået. Men for  Tove har år 2020 altså på mange måder været fantastisk, og hun kun kan se tilbage på året med et  stort smil på læben, tre nye ‘Boblberg-veninder.

Boblberg

Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform, hvor man kan finde andre med fælles interesser og oplevelser, helt gratis.

Kommentarer