Bjerringbro

Udskiftning af ventilationssystem lukker dele af børnebiblioteket

Dagny Vistisen. Foto: Viborg Bibliotek

I perioden fra 11. april og syv uger frem bliver ventilationssystemet i Gudenåhuset skiftet ud for at forbedre de energimæssige forhold. En del af børnebiblioteket vil i perioden være lukket for adgang.

Udskiftningen af ventilationssystemet er et led i at mindske klimaaftrykket og for at reducere energiforbruget. Det nye system vil nedsætte el og varmeforbruget væsentligt og dermed sænke CO2-forbruget for Gudenåhuset.

Børnebiblioteket midlertidigt spærret af

Tirsdag efter påske påbegyndtes arbejdet med at flytte bogreoler i børnebiblioteket og gøre klar til renoveringen.

  Vi vil gerne informere om, at der i perioden er begrænset mulighed for leg og ophold i børnebiblioteket. Resten af biblioteket er åbent, og der er lavet alternative legeområder og bogområder for børn. Vi beklager for de gener, det kan medføre i den begrænsede periode, indtil arbejdet er færdigt, siger Dagny Vistisen, bibliotekar, Bjerringbro Bibliotek.

Ved trappen op til biblioteket er der etableret et spændende legeområde med legoklodser, puder og et nyt, stort legekøkken, som man er velkommen til at benytte.

Renoveringsperioden er sat til at vare seks til otte uger, og dele af biblioteksrummet vil i de første fire uger være dækket af med støvvæg fra gulv til loft.        

Kommentarer