Løvel

(U)-hyggelig halloween fejres igen i Løvel

Skrækscene fra halloween Løvel 2021. Foto: Henrik Karlsen

Løvel har en mangeårig tradition for at skabe en (u)hyggelig aften i byen i forbindelse med Halloween. I år har flere lokale aktører slået sig sammen om at lave et ‘hårrejsende’ arrangement for byens børn, unge og deres forældre.

Af Henning Mousten Nielsen, Borgerreporter, Løvel.

Atter i år indbyder arrangørerne, en gruppe forenings- og forretningsfolk i Løvel, med Lone Kjærsgaard fra Løvel Helse- og Fodklinik som initiativtager, i samarbejde med Mette Hagen fra Løvel Gartneri, Ronni Olsen, Min Købmand samt Amatørscenen, til Halloween fejring og konkurrence i Løvel, lørdag den 29. oktober.

Familier, store og små, samt andre barnlige sjæle inviteres til at møde op ved købmanden klokken 17.00 og frem til klokken 20.00. Her er tilmelding til gåturen, start og mål, mulighed for at købe aftensmad og drikke samt hygge sig med hinanden før, under og efter strabadserne.

Deltagerne, der meget gerne må være klædt ud, opfordres til at medbringe et flot, udskåret græskarhoved, som anbringes i Mindelunden med tændte lys og navn på. Klokken 20.00 udtrækkes tre vinderne af græskarhoved-konkurrencen, der hver får en flot præmie, som kan bruges hos Løvelfondens sponsorer. En lommelygte og en blyant/kuglepen er også fornuftige ting at medbringe, så man kan se rutesedlerne og besvare spørgsmål undervejs.

Klokken 17.00 er der start for de mindste på årets Halloween gå rute. En uhyggelig og delvis levendegjort skattejagt tur på cirka to kilometer rundt i byen. Har skal der løses opgaver på trods af hårrejsende oplevelser og forstyrrende elementer undervejs. Svarene afleveres i mål og klokken 20.00 trækkes der lod og gode præmier blandt de rigtige svarsedler. Fra kl. 17.30 sendes de større afsted, med 10 minutters mellemrum. Det er gratis at deltage og alle børnene får et knæklysarmbånd.

For at sikre sig, at ingen opskræmte Løvelborgere unødigt farer til at ringe 112 eller til Politiet, og anmelder rædselshændelser og mærkelige skrig og skrål, der foregår på turen, varsles beboerne langs ruten forhånd med flyers i postkassen. Ligeledes opfordres de til at bidrage med lidt privat halloween udsmykning undervejs, så deltagerne får en endnu bedre oplevelse. 

Arrangørerne håber på stor opbakning og forventer, gys, uhyrer og rædsler til trods, at alle kommer godt og sikkert igennem turen med en god oplevelse i bagagen.

Spøgelser fra halloween Løvel 2021. Foto: Henrik Karlsen

Kommentarer