Hammershøj

Jan Hagerup: Tænk dig nu godt om

Debatindlæg af Jan Hagerup, Kommunelisten Viborg

I skrivende stund, er der lige godt 3 dage, til dit lokale valgsted åbner. Det betyder, at du snart skal i stemmeboksen. I Viborg kommune er der, i lighed med mange andre kommuner, en bred vifte af kandidater.

Det store 60.000 kroners spørgsmål er så, hvem skal du tildele dit demokratiske X. Hvis du er så heldig, at du bor i Hammershøj, Kvorning eller Vorning området, vil jeg gerne forsøge, at give dig en smule vejledning.

Det er utrolig vigtigt, at du stemmer på en lokal kandidat. I de kommende 4 år bliver der nok, at kæmpe for når vores lokalområde, skal på det lokalpolitiske landkort. En ny hal, en løbende forbedring af vores friluftsbad, en lokal skole der støttes i en meget spændende udvikling, bedre busdrift i aften og weekenderne.

Jeg anbefaler dig naturligvis, at stemme på mig. Det er jo rimeligt klart, når jeg har valgt, at stille op. Hvis du ikke synes det er en god ide, har du 2 andre muligheder. Henning Fruegaard ( V ) eller Lea Munkholm ( C ). Husk valget er dit, lov mig lige at du bruger det. God valgdag.

Kommentarer