Navnenyt

Stoholm Skole får ny leder med masser af erfaring i ‘skoletasken’

51-årige Tina Kristiansen bliver ny skoleleder på Stoholm Skole. Fremsendt foto
Den 1. februar 2024 tiltræder Tina Kristiansen som ny leder af Stoholm Skole.

Der er masser af erfaring i skoletasken, når 51-årige Tina Kristiansen den 1. februar næste år tiltræder som ny leder af Stoholm Skole.

Hun har således mere end syv års ledelsesfaring både som pædagogisk leder og konstitueret skoleleder på Vestre Skole i Viborg.

I Stoholm bliver hovedopgaven i de kommende år at arbejde med forandringsprocesser og sammen med ledelsesteam og personale at blive klar til indflytning på Ny Stoholm Skole. Det skal ske samtidig med, at fokus på den daglige drift og samarbejdet med lokalsamfundet fastholdes.

En spændende ledelsesopgave

Noget som Tina Kristiansen glæder sig til at stå i spidsen for.

– Jeg glæder mig meget til mit nye job på Stoholm Skole. Jeg ser frem til i samarbejde med dygtige kolleger at fortsætte den gode udvikling på skolen. Den overordnede vision om, at “Stoholm Skole er et godt sted at lære, og et godt sted for alle at være”, skal fortsat afspejles i dagligdagen. Vi skal have fokus på de gode fællesskaber, læringsmiljøer og pædagogisk praksis. Derudover bliver arbejdet med Ny Stoholm Skole meget spændende at være en del af. Ikke mindst samarbejdet med Kultur- og Fritidscentret og lokalsamfundet bliver utrolig vigtigt, siger Tina Kristiansen.

Et godt match

Også Viborg Kommunes skolechef, Hasse Valdemar Mortensen ser frem til samarbejdet.

– Tina er en yderst velkvalificeret skoleleder med erfaring fra Viborg Kommune. Jeg er sikker på, at hun med sine kompetencer med fokus på både forandringsprocesser, arbejdsmiljø og daglig drift vil lede Stoholm Skole frem mod indflytning på Ny Stoholm Skole og omsætte det nye pædagogiske grundlag til virkelighed. Skolen er veldrevet og kendetegnet ved godt samarbejde med både personale, forældre og lokalsamfund. Alt det skal Tina bidrage til både at sikre og styrke fremadrettet, lyder det fra skolechefen.

 

Kommentarer