Erhverv

Stine Damborg ny projektchef for FN17 Business i Viborg

Stine Damborg. Pressefoto

Efter en grundig rekrutterings-indsats er valget faldet på Stine Damborg til jobbet som ny Projektchef i FN17 Business, der blev stiftet i 2020 i et tæt samarbejde mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Viborg Kommune.

Stine Damborg, der starter i sit nye job den 1. februar, kommer til at stå i spidsen for en indsats, der skal få specielt små og mellemstore virksomheder med på den bæredygtige vogn, så de også fremover kan være både ansvarlige og konkurrencedygtige. Det skriver Business Viborg i en pressemeddelelse. Her lyder det:

“Stine er et velkendt ansigt både politisk, erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt. Hun har i en årrække været medlem af Byrådet i Viborg Kommune, og ved det seneste kommunal- og regionsvalg, blev hun også valgt ind i Regionsrådet i Region Midtjylland. Desuden er Stine også medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Arbejdsmæssigt har Stine Damborg de seneste 6 år haft forskellige, ledelsesmæssige poster hos Mercantec, en af landets største erhvervsskoler med hjemsted i Viborg.”

Det er således en chef med et stort netværk og stor indsigt i den politiske og erhvervsmæssige udvikling, der sætter sig i stolen hos FN17 Business, og hun ser store udviklingsmuligheder i at få endnu flere virksomheder med ombord:

– Jeg har fulgt udviklingen i FN17 fra afstand, og jeg synes, det er et af de bedste initiativer, der er etableret i de senere år, fordi det bare giver så meget mening at arbejde med verdensmål både i erhvervslivet, på uddannelsesinstitutioner og i den kommunale sektor, siger Stine Damborg og tilføjer:

– Jeg tror på, at vi kan knytte endnu flere og endnu tættere partnerskaber i årene fremover, så det bliver helt naturligt at benytte FN17 Business som den gode ven, man kan ringe til, når man gerne vil i gang – eller videreudvikle sine bæredygtige indsatser.

I FN17 Business er der stor glæde over at få Stine Damborg ombord, og forventningerne er høje til at tage indsatsen til nye højder.

– Med Stines ansættelse får vi en ildsjæl og en drivkraft, der kan fortsætte det gode arbejde, som nuværende Projektchef Rikke Therkildsen har leveret de seneste par år, siger bestyrelsesformand Carsten Stenrøjl.

– I et job som dette er det afgørende at få en person med stor gennemslagskraft og ambitioner på erhvervslivets og kommunens vegne, og det har Rikke haft, og det er vi sikre på, at Stine vil videreføre for fuld kraft. 

Den nærmeste samarbejdspartner i dagligdagen er Business Viborg, og herfra er der også glæde over ansættelsen. 

– Vi får en ny projektchef, der er vant til at jonglere med mange bolde i luften og samtidig har vist store evner til at skabe relationer og samarbejde, så vi ser frem til i fællesskab at arbejde med bæredygtig udvikling i det lokale erhvervsliv, udtaler Erhvervsdirektør Henrik Hansen.

– Med FN’s 17 bæredygtige udviklingsmål som omdrejningspunkt, arbejder vi med at skabe forretningsudvikling og innovation for SMV’er og start-ups. Vi vil gerne understøtte den bæredygtige udvikling og sikre at de virksomheder, der ønsker at tage den dagsorden til sig, kan få hjælp, sparring og inspiration, lyder meldingen.

Kommentarer