Samfund

Søren Pape blev mindet med ord, kaskader af blomster og klapsalver

Se billedserie Trappen til Søren Pape Poulsens bolig i Viborg er fyldt med blomster og personlige hilsner. Foto: Gitte Hagsholm. Se flere billeder i galleriet

Siden beskeden lørdag om Søren Pape Poulsens død har mange lokale borgere været forbi hans bopæl i Sct. Mogensgade i Viborg for at lægge blomster og personlige hilsner. Men han er også blevet mindet af partikolleger og på grønsværen.

Lørdagens nyhed om Søren Pape Poulsens pludselige bortgang har berørt alle. De sociale medier flyder over med kondolancer, mindeord og kærlige hilsner fra kolleger, venner og danskere, der udtrykker deres sorg over tabet af en politiker og et menneske, man på hver sin måde havde en relation til.

Allerede lørdag aften dukkede mange mennesker op ved Søren Pape Poulsens bopæl i Viborg, for at lægge blomster og personlige hilsner. Det fortsatte søndag, hvor blomsterhavet på trappen til ejendommen, bare voksede.

En personlig hilsen fra en person, der er opfostret på det samme børnehjem, som Søren Pape Poulsen kommer fra. Foto: Gitte Hagsholm

Avisen talte med et ældre par, der kom for at lægge blomster søndag.

– Vi mødte tit Søren i træningscentret, dengang han var borgmester, og han var altid i godt humør og tog sig tid til en snak, fortæller de.

– Hans evne til at møde mennesker i øjenhøjde og hans gode humør, det tog han med til Christiansborg. Han har gjort det godt, og det er et stort tab, at han nu er væk, lyder det ægteparret, der gerne vil være anonyme.

Foto: Gitte Hagsholm

Et  minuts klapsalver

På Viborg Stadion var der søndag kamp mellem Viborg FF og Randers FC. Her brugte man anledningen til at hædre Søren Pape Poulsen, som har haft sin faste gang på det lokale stadion.

Inden kampen mod rivalerne fra Randers FC klappede alle et minut til ære for Søren Pape Poulsen.

 

Kommentarer