Erhverv

Skal dit firma have nyt tag?

Står du og dit firma over for at skulle have nyt tag? Hvis det er tilfældet, bør I have ståltag med i tankerne.

Ståltag kan bruges både i private hjem og i bygninger fra erhvervet. Men det kan specielt være en fordel ved bygninger, hvor taget har et stort areal, da ståltag lægges i store plader og derfor kan monteres noget hurtigere end andre former for tag.

Hvorfor skal du vælge ståltag?

Som nævnt er en af grundene til, at du bør vælge ståltag, fordi monteringen er hurtigere. Er det et stort areal, der skal dækkes, kan det ellers normalt tage rigtig lang tid at få lagt nyt tag. En anden grund, som faktisk sker som følge af den første, er, at ståltag er billigere at få lagt end mange andre former. Det er ikke materialerne i sig selv, der er meget billigere, men simpelthen fordi du kan spare så mange penge på betalingen for selve montering. En anden god grund til at vælge ståltag er, at det i nogen tilfælde blot kan lægges ovenpå det gamle tag. Er det gamle tag af for eksempel bølgepap eller tagpap, kan ståltaget lægges direkte ovenpå, så det gamle blot kommer til at fungere som undertag. På den måde sparer du yderligere, da du ikke skal betale for at få det gamle pillet ned.

Du får lang garanti

Når du vælger ståltag, får du en lang garanti på taget. Du kan vælge ståltag fra producenten Decra, som producerer deres tag i Danmark og tilbyder 30 års garanti. En anden producent du har mulighed for at vælge, er Lindab Topline, hvis tagplader produceres i Skandinavien. Disse tilbyder 40 års garanti. Endnu en fordel ved de sidstnævnte er, at overfladen på deres plader er så glat, at alger og mos har meget svært ved at gro på taget.

Kommentarer