Erhverv

Ny varehuschef i føtex Viborg: “Jeg vil være byens købmand”

Lars Lind er ny varehuschef i føtex Viborg fra på mandag. Pressefoto

Fra mandag 16. oktober får føtex i Viborg ny varehuschef. Det er den 55-årige Lars Lind, der har været i Salling Group de seneste 36 år. Han glæder sig meget til at blive en del af lokallivet i Viborg og til at møde alle kunderne, lyder det i en pressemeddelelse fra Salling Group.

Tidligere på måneden rejste den nu tidligere varehuschef Tina Bjørck Andersen fra føtex i Viborg til føtex i Silkeborg. Hendes stilling er nu overtaget af Lars Lind, der kommer fra en tilsvarende stilling i Hobro.

– Det bliver fantastisk at komme til et nyrenoveret varehus i Viborg. Jeg var faktisk med til at åbne varehuset i 1988, da jeg var elev på Frederiks Allé i Aarhus, men jeg var med i Viborg, da varehuset åbnede. Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde i Viborg og overtager et flot varehus efter Tina Bjørck Andersen, siger 55-årige Lars Lind, der bor i Hinnerup.

Han begyndte sin karriere som elev i 1987 i det, der dengang hed Dansk Supermarked. Gennem årene har han arbejdet sig op og har været salgsassistent, -leder og -chef, inden han for første gang blev varehuschef i 2005. Det første sted var i M.P. Bruuns Gade i Aarhus. Sidenhen blev det i City Vest også i Aarhus, Dytmærsken i Randers, Skejby i Aarhus og de seneste fire år i Hobro.

– Jeg har været glad for at være i Hobro, men jeg havde ingen betænkningstid, da jeg blev spurgt, om jeg ville til Viborg. Jeg elsker at være på gulvet og tale med alle kunderne, og det vil jeg helt sikkert også gøre i Viborg. Det er fantastisk at være tæt på og synlig både over for kunderne og kollegerne. Jeg glæder mig også rigtig meget til at blive en del af det lokale handelsliv i byen – jeg kan rigtig godt lide det lokale. Jeg vil være byens købmand, fortæller Lars Lind.

Når han ikke er på arbejde, kan han godt lide at løbe samt køre på mountainbike, og så er han en del af ‘Danmarks mest velgørende fodboldhold’, som blandt andet har doneret penge til vacciner og fodboldudstyr, og som har spillet flere steder verden over.

Lars Lind har første dag i varehuset i Viborg 16. oktober.

 

Kommentarer