Ørum

Ny fælles kalender i Ørum og omegn

Foto: ørumborger.dk

Efter workshop omkring byudvikling i Ørum og omegn i starten af 2017, blev der konkluderet, at mange efterspurgte en fælles kalender, så foreninger, skole og institutioner kunne undgå for mange dobbeltarrangementer med samme publikum.

I løbet af året er der nedsat en mediegruppe under Ørum beboerforening, som har arbejdet med specielt dette emne – en fælles kalender.

Der har tidligere været en hjemmeside for Ørum, også med muligheden for at bruge en fælles kalender. Denne hjemmeside er anvendt som baggrund for genoplivning af både hjemmeside og kalender, og er ikke et nyt tiltag, men blot en genoplivning af den gamle side, samt en opdatering af mulighederne i dag.

Samtidig er der et ønske om at hjemmesiden skal være mere levende og aktiv, hvorfor alle opfordres til at lægge billeder og film ind af diverse arrangementer. Dertil oprettes der et hashtag som hedder #livi8830.

Ønsket er at hjemmesiden skal vise hvor attraktivt området er for nuværende samt kommende beboere i Ørum og Omegn.

Den nye mediegruppe under Ørum Beboerforening har allerede afholdt en workshop i brugen af den nye fælles kalender og er dermed kommet rigtig godt i gang – se de første spæde indlæg allerede nu på ørumborger.dk

19. september afholder workshop nummer med undervisning i brugen af kalenderen. Alle er velkomne.

Kommentarer