Lindum

Naturbørnehaven Høndruphus fyldte 24 år

Se billedserie Privatfoto

Solen skinnede over Naturbørnehaven Høndruphus på børnehavens 24 års fødselsdag fredag 1. september. Ikke blot var himlen blå, men der var mange farver på paletten, da alle børnene stimlede sammen i det grønne, hvilket vidner om, at Naturbørnehaven Høndruphus er i fremgang efter et magert år med få børn.

Formiddagen bød traditionen tro på morgenbord og morgensang for egnens dagplejere. Der var stor opbakning og glædeligt gensyn med “gamle dagplejere”, venner og mindre søskende. Leg i det grønne og fodring af vores dyr, var et tilløbsstykke.

Om eftermiddagen kom gamle børn, forældre og bedsteforældre på besøg. Der var kaffebord, underholdning og ponyridning.

Det stigende børnetal og den fantastiske forældreopbakning lover godt for fremtiden i Naturbørnehaven Høndruphus, hvilket vi er meget taknemmelige for. Vi har en perle af en børnehave her i skoven, som
hvert år har besøg fra store dele af verden, fortæller Bitten Pedersen, daglig leder af Naturbørnehaven Høndruphus.

– Det er derfor skønt, at egnens småbørnsfamilier også har fundet vej til os ude i skoven. Børnene er i centrum, når vi har fokus på børns leg og læring i naturen, derfor er det berigende at opleve, hvor engageret børn er i deres egen læring, når de færdes i naturen, slutter Bitten Pedersen.

Kommentarer