Karup

Lufthavnschef stopper i Midtjyllands Lufthavn

Arkivfoto

Bestyrelsen for Midtjyllands Lufthavn har besluttet at stoppe samarbejdet med Lufthavnschef Frans Bjørn-Thygesen.  

Lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn i Karup, Frans Bjørn-Thygesen, fratræder sin stilling. Det oplyser lufthavnens bestyrelsesformand, Ulrik Wilbek, i en pressemeddelelse.

Beslutningen er et led i lufthavnens arbejde med at reducere udgifterne for at gøre det mere attraktivt for en ny operatør at flyve til og fra lufthavnen, når DAT og Midtjyllands Lufthavn afbryder samarbejdet med virkning fra den 9. december i år.

– Vi er i positive forhandlinger med interesserede operatører, men der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt at reducere omkostningerne i Midtjyllands Lufthavn, hvis det skal være attraktivt for en ny operatør at overtage, når samarbejdet med DAT ophører. Det er baggrunden for beslutningen om at stoppe samarbejdet med Frans Bjørn-Thygesen og overlade det daglige ansvar for driften af Midtjyllands Lufthavn til trafikansvarlig Jakob Kronborg, siger bestyrelsesformanden.

Han takker samtidig Frans Bjørn-Thygesen for indsatsen i Midtjyllands Lufthavn, hvor han blev lufthavnschef i 2016.

– Frans Bjørn-Thygesen har arbejdet loyalt ud fra de målsætninger, som bestyrelsen for Midtjyllands Lufthavn har udpeget. Derfor vil jeg på bestyrelsens vegne takke ham for hans indsats og ønske ham alt godt fremover, siger Ulrik Wilbek.

Kommentarer