Erhverv

Lokale Nybolig-mæglere hædret med flotte priser

Repræsentanterne fra Nybolig Kronjylland og Nybolig Bjerringbro. Fra venstre: Thomas Vandfoss, Erica Daugholm, Victor Duval Rose, Mette Hoe, Daniel Lind Udengaard, Christina Wittenkamp Dahl Christensen, Viggo Pedersen, Maria Blichfeldt og Irene Kusk Jensen. Indehaver Søren Helm var ikke til stede ved prisuddelingen. Fremsendt foto

Nybolig-butikker fra Viborgkanten kom hjem med flotte priser efter Nyboligkædens store kickoff og awardshow i Nyborg i sidste uge.

Da ledelse og medarbejdere i Nybolig Bjerringbro og Nybolig Kronjylland fredag i sidste uge vendte hjem fra ejendomsmæglerkædens interne kickoff på Hotel Nyborg Strand, var det med flere priser i bagagen.

Begge butikker, som er ejes og drives af Thomas Vandfoss (Randers) og Søren Helm (Bjerringbro) blev for andet år i træk kåret som ”Eliteforretning 2022”. Derudover blev Nybolig i Bjerringbro vinder af en landsdækkende salgskonkurrence og samme butik var nomineret i kategorierne ”Bedst til kundetilfredshed” og ”Bedst til markedsandele”.

– Vi er naturligvis meget glade for både priserne og nomineringerne. Det er en kæmpe motivationsfaktor for vores to teams i Randers og Bjerringbro, at vi ligger i top blandt vores kolleger i kæden. Priserne er jo også en anerkendelse af, at vi som forretning kommer i mål på alle parametre efter et 2022 med mange solgte boliger, lyder det fra indehaver Thomas Vandfoss.

Han ser også optimistisk på 2023, selvom renten er steget og huspriserne generelt har fået et dyk.

– Vi har mange huse til salg i omegnen af en til to millioner kroner, så her betyder en lidt højere rente ikke så meget i forhold til de langt dyrere boliger i for eksempel Aarhus og København, fortæller Thomas Vandfoss.

Fire priser til Viborg-butikkerne

Hos Nybolig Viborg Tjele Stoholm er der også stor begejstring efter weekendens kickoff i Nyborg. Her høstede ejendomsmæglerbutikkerne hele fire priser hjem ved fredagens awardshow med titler som ’Eliteperformer’ og ’Markedsledende i Viborg, Tjele og Stoholm’.

– Det er stærkt motiverende at starte et nyt salgsår, hvor alle medarbejdere og indehavere er samlet til et fælles kickoff. Vi var i år omkring 650 mennesker i Nyborg, hvor dagen bød på diverse faglige indlæg, teambuilding og socialt samvær og så selvfølgelig det festlige awardshow om aftenen, fortæller indehaver Mette Fyllgraf.

De tre butikker på viborgkanten var repræsenteret i Nyborg med indehaverne Anders Varming og Mette Fyllgraf samt det øvrige personale, Pernille Halkjær Pedersen, Mette Gam, Katja Laursen, René Sørensen, Heine Binder, Edin Mumanovic, Kasper Köser Ravnborg, Henrik Vesti Gottschalck og Andreas Olesen.

– Det bekræfter os endnu en gang i, at vi har det bedste team i vores tre butikker, og vi glæder os til at fortsætte det fantastiske samarbejde i 2023, lyder det fra Mette Fyllgraf.

Nybolig Viborg Tjele Stoholm var repræsenteret i Nyborg med indehaverne Anders Varming og Mette Fyllgraf (th) samt det øvrige personale, Pernille Halkjær Pedersen, Mette Gam, Katja Laursen, René Sørensen, Heine Binder, Edin Mumanovic, Kasper Köser Ravnborg, Henrik Vesti Gottschalck og Andreas Olesen. Fremsendt foto

Kommentarer