Karup

Kø forude – Viborgvej og Herningvej i Karup får ny asfalt

I alt fire kilometer af rute 12 får lagt ny asfalt. Arbejdet udføres i dagtimerne. Foto: Vejdirektoratet

Fra i morgen 15. juni og cirka tre uger frem lægger Vejdirektoratet omkring fire km ny asfalt på rute 12, Viborgvej/Herningvej mellem Aarestrupvej i Karup og Kølvrå.

Vejdirektoratet udskifter cirka fire kilometer asfalt på rute 12, Viborgvej/Herningvej i Karup by og frem til og med Kølvrå. Rundkørslen ved Hessellundvej bliver ikke berørt, men adgangen til rundkørslen på rute 12 bliver dog berørt. Det meddeler de i en pressemeddelelse onsdag.

Asfaltarbejdet på vejen starter med, at den gamle asfalt affræses. Herefter udføres der reparationer af bærelaget, inden der bliver lagt ny asfalt. Til slut påføres der striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanter og vejens naboer

  • Vejarbejdet bliver udført i dagtimerne. Viborgvej/Herningvej spærres, og der vil være omkørsel via Aarestrupvej, Gl. Banevej, Østergade, Åvej, Mosevej, Vibevej og Uhrevej.
  • Mellem Kølvrå og rundkørslen ved Hessellundvej mod lufthavnen bliver trafikken afviklet med trafiklys.
  • Spærringerne og signalreguleringen kan forekomme periodevist afhængigt af vejarbejdet. Trafikanter skal derfor påregne ekstra køretid, særligt gældende for dem, der skal til lufthavnen.
  • Beboere langs Viborgvej/Herningvej har adgang til deres ejendomme under afspærringen. Det kan dog være nødvendigt at benytte omkørslen hertil.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området, skriver de i pressemeddelelsen.

Gode råd til trafikanter

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

 

Kommentarer