Navnenyt

JYSK-direktør bliver ny kommunikationschef i Viborg Kommune

Foto: Morten Møller Rehne.

Rune Jungberg Pedersen er fra den 1. juni 2022 ny kommunikationschef i Viborg Kommune.  

Viborg Kommunes nye kommunikationschef kommer fra en stilling som international Kommunikations- og CSR-direktør i JYSK og Lars Larsen Group og skal nu stå i spidsen for drift og udvikling af Viborg Kommunes kommunikation og markedsføring.  

Rune Jungberg Pedersen har været kommunikationsansvarlig i JYSK-koncernen siden 2015 og har i de seneste år bl.a. haft stort fokus på arbejdet med bæredygtighed. Tidligere har han bl.a. arbejdet som kommunikationschef hos Danish Crown Subsidiaries og Tulip Food Company. 

Oprindeligt er Rune Jungberg Pedersen uddannet journalist og har blandt andet været ansat hos Viborg Stifts Folkeblad. Han følger stadig godt med i det lokale liv i Viborg Kommune, da han og familien bor i Viborg.

Rune Jungberg Pedersen blev valgt til jobbet ud fra et meget stærkt felt af kompetente ansøgere, og kommunaldirektør Lasse Jacobsen siger i forbindelse med ansættelsen:

– Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Rune Jungberg Pedersen og er sikker på, at han kan udfordre os ved at bringe nogle helt nye vinkler og udviklingspotentialer i spil. Samtidig får vi med Rune en meget engageret chef med nogle meget stærke kommunikationsfaglige, strategiske og ledelsesmæssige kompetencer, der kan understøtte organisationens arbejde med at udmønte byrådets målsætninger. 

Også Rune Jungberg Pedersen glæder sig til samarbejdet og sin nye rolle i hjembyen: 

– Den kommunale verden er ny for mig, men jeg er sikker på, at de erfaringer og redskaber, jeg har i min faglige værktøjskasse, også kan bruges i mit nye job. Jeg glæder mig meget til at møde mine nye kolleger og samarbejdspartnere. Det bliver spændende både at skulle kommunikere de helt borgernære budskaber, der har betydning for os alle i hverdagen – og de større strategiske beslutninger, som skal gøre Viborg Kommunes mange kvaliteter synlige både nationalt og internationalt.    

Rune Jungberg Pedersen er 44 år og nyder sammen med sin hustru og deres tre drenge at bo i Viborg. Fritiden bruger Rune bl.a. på at løbe på de mange naturskønne løberuter i og omkring Viborg

Kommentarer